2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجو شدمتاثیر معدل یازدهم خیلی بده،دوازدهمو میتونم ترمیم کنم ولی یازدهم نه🥲وگرنه از خدامه باز کنک ...

بسلامتی🥰 حالا چه رشته ای؟

عیب نداره دانشگاهتو ادامه بده کنکورتم شرکت کن

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

منم دانشجوی پزشکیم یه رل زدم 🤡

رلم پروفسوره 🤡

امشب یه عالمه بوسم کرد🤡

ولی نگفت عزیزممم 🤡🤡🤡

ناراحت شدم🤡🤡🤡🤡🤡

ریا نباشه اصلا هم دروغ نمیگم🤭🤭😊😂😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بسلامتی🥰 حالا چه رشته ای؟عیب نداره دانشگاهتو ادامه بده کنکورتم شرکت کن

سلامت باشی

ریاضی

ایشالا برام دعاکن من اگ پیراپزشکی هم قبول بشم چ دولتی و چ ازادخداشاهده یک میلیون جمع میکنم اینجا مسابقه میزارم میدم ب نینی سایتی ها🤣🤣

رلت ب درد نمیخوره کاتت🤣🤣🤣

اتفاقا همین امشب کات کردیم😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

سلامت باشیریاضیایشالا برام دعاکن من اگ پیراپزشکی هم قبول بشم چ دولتی و چ ازادخداشاهده یک میلیون جمع ...

ایشالا🤩🤩

قول دادیا🥹 من این پستو اسکرین گرفتم منتظره یه میلیونم

مطمئن باش تاپیکشم میکنم همه بدونن قول دادی؟😅

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

ایشالا🤩🤩قول دادیا🥹 من این پستو اسکرین گرفتم منتظره یه میلیونممطمئن باش تاپیکشم میکنم همه بدونن قو ...

بخدا اگ قبول شدم میدمم غمت نباشه🤣🤣❤️