2777
2789

تاپیک های منفی همه میان مشکلات زندگیشونو به بدترین نحو هم میگن و خودشون هم احساس بدبختی میکنن و..

من از این بابت ناراحتم که چی شده اینقدر همه جا منفی فرا گرفته اگر میشه بین اون همه تاپیک دردودل و مشکلات دوتا تاپیک فان و امیدواری و از دلخوشی هاتون بگید

چیزی که هست شما هرچقدر روی یه بعد از زندگیت بیشتر انرژی بزاری بیشتر درگیرش میشی مثلا روی مشکل اصلی زندگیت انرژی بزاری هی بهش فکر کنی و قابل حل هم نباشه خب زندگیتو باختی تمرکز کنید روی چیزایی که دلتون بهش خوشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیایی از خوشیت بگی پارت میکنن🤣

مثلا بگی زشتم هزار نفر بسیج میشن تا ثابت کنن خوشگلی 

بگی خوشگلم یکاری میکنن خون بالا بیاری🤣🤣

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

زندگیا سخت شده واقعا مردم تحت فشارن همینجارو برای درد و دل و مشکلاتشون دارن اشناهارو نمیشه باهاشون درد و دل کرد اگه میبینی جو تایپیکی برات منفیه وارد نشو و نخون واقعا بعضیا گناه دارن 

لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️

آخه از دلخوشی هاتم بگی انقد میان میگن خوش ب حالت کاش من جات بودم خب بازم انرژی منفی میگیری

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من ناله نمیکنم ولی دلخوشی هم ندارم که بهش دل ببندم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد