2777
2789
عنوان

در چه حالید 🤨👀

121 بازدید | 26 پست

من خونه رو تمیز کردم مثل دسته گل شده...

بعد دیدم بیکارم پاشدم برای اولین بار رول دارچینی پختم حالا با ذوق نشستم جلوی فر تا بپزه ببینم چطوری شده🥺😇

بیاین شماهم تعریف کنین دور هم وقت بگذرونیم یه کم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

با همکار @sahar_sn  رفتیم بازار الان ولو شدم رو تخت خوابم میاد

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

هیچ تنهای تنها 

حوصلم سر رفته دارم منفجر میشم 😕😕😕

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همکار @sahar_sn رفتیم بازار الان ولو شدم رو تخت خوابم میاد

خسته نباشین عزیزم خریدم خودش خیلی حال خوب کنه حالتون همیشه خوب ایشالا❤️

هیچ تنهای تنها حوصلم سر رفته دارم منفجر میشم 😕😕😕

منم تنهام...

پاشو واسه خودت یه کاری بکن بیکار نشین بیکاری آدمو افسرده میکنه

خسته نباشین عزیزم خریدم خودش خیلی حال خوب کنه حالتون همیشه خوب ایشالا❤️

دقیقا همینطوره🥰 ممنون عزیزم همچنین😍❤️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

خسته نباشی گلم 🌹 🤗 

صبح کلاس آنلاین داشتم آخراش خواهرم اینا اومدن دنبالم رفتیم باغشون کمک 

تا عصر کار میکردیم 

کفشام پامو میزد 

الانم از پا درد هلاکم ، انگشتای پام درد می‌کنه ☹️☹️☹️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پریود و در حال مرگ

منم هفته پیش تو حال تو بودم درکت میکنم...ایشالا زود آروم میشی خودتو گرم بگیر و سعی کن با خوردن دمنوشای گرمی یکم آروم بشه دردت دختر بی نظیر😘

خسته نباشی گلم 🌹 🤗 صبح کلاس آنلاین داشتم آخراش خواهرم اینا اومدن دنبالم رفتیم باغشون کمک تا عصر کا ...

ممنونم عزیزم😘

برو پاهاتو بذار تو آب ولرم و یه کم نمک بذار چند دقیقه پاهات بمونه تا خستگیت در بره قشنگ خانم😘

منم تنهام...پاشو واسه خودت یه کاری بکن بیکار نشین بیکاری آدمو افسرده میکنه

پاشم چیکار کنم کاری نداریم ظرفا رو هم شستم 🥺🥺🥺

از ساعت ۲تنها تو خونه هستم 🥴🥴🥴

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘