2777
2789
عنوان

در چه حالید 🤨👀

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست
با همکار @sahar_sn رفتیم بازار الان ولو شدم رو تخت خوابم میاد

وای ارهههه منم له له ولو شدم🤭🤣

اعصابمم خورد شده اخه یه دوجای ساعته یه حالت خش خوردگی داره که اونجا ندیدمش به طرف پیام دادم دعا کن قبول کنه همکار که شنبه برم تعویض کنم وگرنه هی خودخوری میکنم☹️

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
ممنونم عزیزم😘برو پاهاتو بذار تو آب ولرم و یه کم نمک بذار چند دقیقه پاهات بمونه تا خستگیت در بره قشن ...

فدات مرسی ❤️ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشم چیکار کنم کاری نداریم ظرفا رو هم شستم 🥺🥺🥺از ساعت ۲تنها تو خونه هستم 🥴🥴🥴

منم تنها بودم دیدم خونه کاری نداره حوصله ام سر رفت پاشدم این رسپی جدیدی رو که یاد گرفتم درست کردم یهو سرمو بلند کردم دیدم شوخی شوخی دوساعتم گذشت بدون اینکه بفهمم.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
منم تنها بودم دیدم خونه کاری نداره حوصله ام سر رفت پاشدم این رسپی جدیدی رو که یاد گرفتم درست کردم یه ...

هوم 

تنهای چقدر چیز مضخرفیه

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

به به خوش بگذره خوشگلم😘منم منتظرم همسر از سرکار بیاد آماده شیم بریم

فدای تو 

به سلامتی عزیزم

🤍🦋 با من از بارون ، جنگل های مه گرفته گیلان، آتیش و چای حرف بزن:) . . اگه اهل مطالعه هستی، ممنون میشم بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کنی🌱

باشگاه بودم خستمه🤕دوش گرفتم دارم چای میخورم، منتظر شوهر و بچه ها هستم بیان شام بخوریم

خسته نباشی خانم ورزشکار...

بعداز ورزش لش کردن میچسبه😁

وای ارهههه منم له له ولو شدم🤭🤣اعصابمم خورد شده اخه یه دوجای ساعته یه حالت خش خوردگی داره که اونجا ...

🫠😂

ای واای

خیلی پیداس؟

بیا تل

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

هوم تنهای چقدر چیز مضخرفیه

نه عزیزم باور کن بستگی به خودت داره...من تنهام ولی اصلا حس بدی ندارم...خودت باید بتونی حال خودتو خوب کنی

نه عزیزم باور کن بستگی به خودت داره...من تنهام ولی اصلا حس بدی ندارم...خودت باید بتونی حال خودتو خوب ...

خوب من مامان وبابام ابجی و داداشم همه رفتن بیرون 

زیاد تا حالا تنها نبودم

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

خوب من مامان وبابام ابجی و داداشم همه رفتن بیرون زیاد تا حالا تنها نبودم

آهان مجردی عزیزم.فکر کردم متاهلی...

حق میدم منم وقتی تو خونه بابام بودم وقتی تنها بودم تو خونه خیلی حوصله ام سر میرفت خیلی هم نمیتونستم کاری بکنم چون مامانم به آشپزخونه اش خیلی حساس بود و منم اون موقع ها خیلی هنری نداشتم 😅 در نتیجه از تنهایی و شدت حوصله سر رفتگی دیوونه میشدم🤦🏻‍♀️

اما الان دست خالی بشم خودمو با بافتنی و دوخت و دوز و اسنجور چیزا مشغول میکنم که نترکم😁