2777
2789
عنوان

نمیدونم چی حالم رو خوب میکنه

189 بازدید | 21 پست

نمیگم الان حالم بده نه

ولی حتی نمیدونم چی هم حالم رو خوب میکنه

پاپ کرن خوردن و پفک خوردن خوبم نکرد

شکلات با چایی هم چندان موثر نبود

فیلم دیدن بهم نمیچسبه

حال بیرون رفتن و دور دور با ماشین ندارم

برای ورزش کردن خستم

حوصله درسامو ندارم ولی ارائه دارم و مجبورم براش سرچ کنم امشب

خوابیدن حالم رو خوب نمیکنه و فقط موقت از اوضاع دورم میکنه و تنبلم میکنه بدتر

از گشتن تو مجازی دیگه حالم بهم میخوره

من واقعا چکار کنم؟

ناشکر نیستم. خدا رو صد هزار مرتبه شکر. شرایط زندگیم خوبه و خانوادم خوبه. مشکلی از این بابت نیست

ولی چرا حالم خوب نیست؟🥲 واقعا چی میتونه همین الان خوشحالم کنه؟ این این خستگی و تنبلی رو بشوره ببره و سرحالم کنه؟

حس میکنم بلد نیستم با چیزای کوچیک شاد باشم

یا شاید نیاز دارم یه گریه مفصل کنم تا بعدش بدنم ریکاوری شه

من واقعا باید چکار کنم؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه اختلال روانشناسیه ک همه کار می‌کنی ولی از هیچی لذت نمی برید🥲

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

درکت می کنم منم متاسفانه بعضی روزا اینجوری میشم 💔

الان پاییزه

فصل مورد علاقم

و حتی فصل بعدیش هم به همین شکل

من نباید الان اینجوری باشم💔

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

💔

برو حموم گریه کن

بعدشم ی شیر قهوه بزن بر بدن بشین پای کارت

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

در مورد امضات

نتیجه این سوره رو دیدی؟ جدی واقعه تو جایگاه و اینا تاثیر داره؟ برای علاقمند شدن کسی سوره نداریم؟🥲😁

اول ببین داروی خاصی استفاده میکنی اگ ن بعدش حالت دائمیه یا موقت

نه مصرف نمیکنم

همیشه اینطور نیستم

خب منم جدی میگم یهو میری توهوا حالت عالیی میشه،

اره ولی بعدش یه حالت گندتر پیدا میکنی

بعدم توصیه جالبی نیست