2777
2789
عنوان

نمیدونم چی حالم رو خوب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
در مورد امضاتنتیجه این سوره رو دیدی؟ جدی واقعه تو جایگاه و اینا تاثیر داره؟ برای علاقمند شدن کسی سور ...

الآن فهمیدم چرا حالت خوب نیست نه سوره ک نداریم باید دعا کنی دوباره بخون گفتم شمس واسه جایگاه خوبه تا ۴۰ روز با نماز اول وقت و ترک گناه امتحانش ضرری ندارد🥰

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن فهمیدم چرا حالت خوب نیست نه سوره ک نداریم باید دعا کنی دوباره بخون گفتم شمس واسه جایگاه خوبه تا ...

نه حالا فاکتور از اون داستان خیلی روال نیستم یه مدته

اونم هستااا ولی خب

اها مرسی گلم🍁

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه حالا فاکتور از اون داستان خیلی روال نیستم یه مدتهاونم هستااا ولی خباها مرسی گلم🍁

فک میکنید من الآن همه چی دارم ولی اون نیست انگار هیچی ندارم خلاء یه آدم رو جدی بگیرید

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

فک میکنید من الآن همه چی دارم ولی اون نیست انگار هیچی ندارم خلاء یه آدم رو جدی بگیرید

هست ولی ندارمش

یعنی مال من نیست

میبینمش ولی خبر نداره. 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
هست ولی ندارمشیعنی مال من نیستمیبینمش ولی خبر نداره.

همینه ک حالت خوب نیست با خودتون رو راست باشین

2790
2778
2791
2779
2792