2777
2789

همیشه تنها بودم همیشه حالم بد بوده ها ولی میخندیدم می گفتم بیخیال غم دنیا

هیچکس،هیچوقت پشتم نبوده حامیم نبوده جز خودم

وقتی که دوستم بود من خیلی حالم باهاش خوب بود همیشه حالمو خوب میکرد و کنارم بود اما حالا نیست.دارم روانی میشم بخدا😭 

بخدا امروز براشون غذا از بیرون سفارش دادم بعدظهر رفتم کیک تولدی گرفتم بی مناسبت بخدا ....دست خودم ...

درکت میکنم قشنگم 

خداروشکر کن که ازدواج کردی و ازشون جدا شدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی خواهر 💔🙂

باز خوبه قهرین

من قهرم باشم عین توام سرم گرم خودمه انگار نه انگار وجود دارن 

ولی بابام ی بهونه پیدا می‌کنه بپیچه به پر و پام

تا کتک نزنه کبود نکنه آروم نمیگیره 

هی خواهر 💔🙂باز خوبه قهرینمن قهرم باشم عین توام سرم گرم خودمه انگار نه انگار وجود دارن ولی بابام ی ...

منم خودمو سرگرم درس خوندن میکنم و تا بشه از اتاقم بیرون نمیام

ولی مگه میزارن.هی تیکه میندازن هی سرزنش میکنن

منم خودمو سرگرم درس خوندن میکنم و تا بشه از اتاقم بیرون نمیامولی مگه میزارن.هی تیکه میندازن هی سرزنش ...

ایکاش تیکه بندازن سرزنش کنن

سرم گرم کارامه یهو بابام با کمربند میوفته به جونم 💔🙂

خداروشکر کن شوهر کردی دوروز دیگه میری از دستشون راحت میشی 

هی خواهر 💔🙂باز خوبه قهرینمن قهرم باشم عین توام سرم گرم خودمه انگار نه انگار وجود دارن ولی بابام ی ...

بابای منه انگار البته اگ بشه گفت بابا بجون یک بچم ک میخوام دنیاش نباشه بچه ۱۳ سالش ک هرگز ندیدمش آرزوی دیدنش ب دلم موند.....مادر یک بچه ام منو میزنه تا امسالم منو میزد دیگ آخر مجبور شدم ب شوهرم بگم ک سرمو گرفت محکم چندبار کوبید ب دیوارهای سرامیکی اشپزخونم