2777
2789

من حدود یک هفته هست که با مامانم سر یه مسئله بیخود بحثم شده و با هم قهریم.سر همین جریان بابامم طرف مامانمو گرفته و هیچکدومشون باهام حرف نمی زنن

امروز به بابام گفتم به سوپری بدهکارم پولشو بده بعد بهم گفت گوه**خوردی و من چند پیش بهت پول دادم

مامانمم خودشو انداخت وسط و گفت مگه پول علف خرسه و برو....بده تا پول سوپری رو بهش بدی💔💔 

همش هی سرزنش سرزنش

خسته شدم از دستشون.الان یک هفتس تو اتاقمم به جز غذا خوردن و دستشویی رفتن از اتاق بیرون نمیام

حالا اگه بقیه خونواده ها بودن ناز بچشونو میکشیدن ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش هی سرزنش سرزنشخسته شدم از دستشون.الان یک هفتس تو اتاقمم به جز غذا خوردن و دستشویی رفتن از اتاق ب ...

ن بابا اگ خونواده من البته اگ بشه خونواده گفت یا بشه پدرومادر گفت  از تو بدترن بخدا همش الان دارن از دستشون دارم گریه میکنم الان بالشو جلو دهنم گرفته بودم ک با صدای هرچی بلند زار میزدم.....باز خوبه یک دلخوشی دارم سریع زنگ شوهرم زدم گفتم زود خودتو برسون دارم خفه میشم منو ببر خونمون