2777
2789
پدر منم یهو بی دلیل میگه اشغال.کثافتفقط بلدی بخوری و بخوابی.فقط به فکر خوردنی

زندگیمون رو تباه کردن الهی که خیر نبینن. همیشه از خدا میخواستم پدرم بره خونه ی مادرش و بر نگرده خونه  دلم مرگش رو نمیخواس فقط دلم میخواس هرگز برنگرده خونه و با افرادی دیگه زندگی کنه حتی بخدا زن می‌گرفت و نمیومد خوشحال ترین آدم دنیا میشدم 

خو اینا ک چیزی نیس عادیه تو همه خونه ها هس....البته خونه و خونواده های عادی و انسان

نه عادی نیست بخدا

تو همه خونه ها نیست

چرا آدم بی دلیل به بچش بگه کثافت اشغال گوه.خوردی و..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین من جز کتک و از خونه مث سگ پرتم کنن فحشای بد بدن جوری بزنن ک بیهوش شم بستری شم خاطره دیگ ای ن ...

واقعا بعضیا لیاقت بچه دار شدن ندارن 💔من پدرم همیشه فک می‌کرد خیلی حالیشه مثلا میخواست بگه من بلدم شما تربیت ندارید 

وقتی میبینم یه خانواده دارن به بچشون محبت میکنن،بغل میکنن،بوسش میکنن،از ته دلم حسرت میخورم

باورت میشه من وقتی شوهرم میاد بهش میگم بزار تو بغلت بچگی ای ک نکردم و بکنم بعدش جوونی و زندگی ای ک نکردمو تو بغلت بکنم بزار محبت و قشنگ بچشم طعمش چقدر دلنشینه مثل بچه ها باهام رفتار میکنه انگار یک بچه دوساله بغلشه بعد هی به بالاتر میره تا میرسه ب سن الانم  

واقعا بعضیا لیاقت بچه دار شدن ندارن 💔من پدرم همیشه فک می‌کرد خیلی حالیشه مثلا میخواست بگه من بلدم ش ...

بعضیا مث حیوون فقط زادوولد میکنن همین بارها ب مامانم میگم از ازدواج فقط لنگ بالا دادن و یاد داشتی

کاش فقط خانوادم بودن

مدرسه هم از همه طرف داره بهم فشار میاره

خداروشکر که امسال سال آخرمه 

با یکی از دوستام خیلی صمیمی بودم ۲ ماه هم رفاقتمون بیشتر طول نکشید تا پای نفر سوم اومد وسط و همه چی تموم شد

سر همین ماجرا من افسردگی گرفتم‌.سنگدل شدم پرخاشگر شدم 

اعتماد بنفسمو از دست دادم طوری که حالم از خودم بهم میخوره

دقیقاهی میگن یه نگاه به هیکلت بندازچقدر چاقیدندونات زشتهلبات زشتهفلانی بیساری😔

بخدا امروز براشون غذا از بیرون سفارش دادم  بعدظهر رفتم کیک تولدی گرفتم  بی مناسبت بخدا ....دست خودم نیس زیادی مهربونم یک دستت درد نکنه ک نگفتن بهم فحش و توهین و بی ادبی هم کردن ....از شوهر بدبختم انقدر ب اینا محبت کرد انقدر اینارو گرونترین رستورانا دعوتشون کرد خرج کرد تولد و کادو روز زن و مرد بهشون داد اینجوری پشت سرش بدم میگن توهین میکنن حالم ازشون بهم میخوره