2777
2789

الان خیلیا میگن الکی میگی و برای پز دادنه ولی نیست نمیدونم چرا همه بهم میگن خیلی خوشگلی 

خاله هام و دوستای مدرسم ، و پسرا تو خیابون همه تعریف میکنن ازم

پوستم خیلی سفیده چشمام درشت نیست ولی کشیدس و اینکه موهامم طلایی و خرماییه و بلنده لبامم قلوه ای هست حدودا و اینکه بینیم عروسکیه قدیم ۱۷۰ هست

ولی خب حس میکنم اونقدرا که میگن خوب نیستم واقعا

میشه لطفا شما نظر بدین

چی بگیم؟اها بگیم خیلی خوشکلی

معلومه میخوای برات گارد بگیرن اینجا همه خوشگل و کیوتن اونایی که تو خیابون خروار خروار ژل تزریق کردن عمه منن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگیم؟اها بگیم خیلی خوشکلیمعلومه میخوای برات گارد بگیرن اینجا همه خوشگل و کیوتن اونایی که تو خیابو ...

من ۱۷ سالمه اجازه این گوه خوریا ندارم وگرنه انجام میدادم😂😂😂