2777
2789

همه هم دوسشون دارن تعریف میکنن ازشون ولی تو حس خوبی نداری چرا؟!

حسودی هم نگین چون خیلی آدم هست دورم که محبوبن منم دوسشون دارم ولی ی سری افراد نه!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوم ی کاربره اینجاست خیلیا میگن فهمیدید وعالیهو..

امامن حس خوبی نمی گیرم ازش

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بعضیا خوشگلن ولی دلچسب نیستن

به دل نمیشنن

این دوتا مقوله جداس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره و دلیل داشتم اونم اینکه انگار جدیدا مردم پارتی و بازی  حق خوری رو زرنگی میدونن اقا هم با همون پولا بساط راه مینداخت جذب میکرد ملتو 

قبلا خیلی احترام قائل بودن ولی از وقتی قدرت اومد دستش فهمیدم همه اونایی که مینالن از وضع مملکت خوب میتونن به موقعش همرنگ شن

اره منم اینجوری شده‌م تا حالا

یا مثلا همه میگفتن چه قشنگ حرف میزنه ولی من از این مدل حرف زدنش بیزار بودم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و