2777
2789
من خودم مشهدی ام. ولی اعتراف میکنم که قمی ها بهترن .    

صد  در هزار درصد 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
استارتر فک کنم به روحیه ت بستگی داره،قبل بله دادن برو شهرو ببین،ببین میپسندی؟باور کن مهمه،تو یه شهری ...

منم این همه سفرکردم ازتنهاشهری ک خوشم نمیادبرای زندگی قم هست

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا جدی میگم  از بس میگن آخونده آبش شوره و ...

منم وقتی شوهرم قم بود و خودم هنوز مشهد بودم میگفتم اگه بیام قم فقط به خاطر تو میام آخه اونجا پر از آخونده و ... شوهرم هم هی میگفت نگو اینطوری ، اونا آدمای خوبی هستن ... ولی گوشم به این حرفا بدهکار نبود.

ولی وقتی اومدم قم، چیزی جز خوبی و سادگی و معرفت از این قشر ندیدم.

توی هررررر قشر و دسته ای آدمِ بد پیدا میشه. باید قبول کنیم که بینِ آدمای غیر آخوند ، درصد آدمای بد خیلی بیشترررررر هست ولی به چشم نمیاد.

به هر حال من تونستم اینجا با آدمای زیادی ارتباط برقرار کنم شاید خوباشون سر راهم قرار گرفتن .

نه منظورم اینه کلا فضای شهر میگن پر مذهبیه. آبش واقعا شور نیست؟؟؟😮😮😮😮😮 الان از نظر امکانات وا ...

بستگی داره چجوری باشه اعتقاداتت

مثلا ما جایی که ادم مذهبی و محجبه باشه بیشتر میپسندم ولی کسی هست ادمای بی حجاب و خوش تبپ رو میبینه میگم روحیم عوض میشه و اونجوری دوس داره

اولاً که از تهران داری میری قم. یعنی خیلی به تهران و مکان های تفریحیش نزدیک هستی.  ثانیاً آدم ...

دقیقا من مشکل نفس تنگی دارم ازلحاظ الودگی بنظرم اومد که خوبه.

برو جاشو ببین و بشین فکر کن ببین میتونی از خانوادت دور بشی؟

سر عشق و عاشقی زندگیتو داغون نکنی.

من از مامانم دورم و دو ساعت فاصلمونه شاید مسافت اندازه همون تهران قم باشه ولی پدرم از تنهایی دراومد.تو رو خدا عاقلانه انتخاب کن

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
منم این همه سفرکردم ازتنهاشهری ک خوشم نمیادبرای زندگی قم هست

منم دوس نداشتم،نمیتونم تو همچین جوی زندگی کنم برا همیشه،موقتا قابل تحمله

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
مشهدخیلی خوبه امامغازه داراش خیلی بداخلاقن امامردمش مهربانن که

منم همون مغازه دارا رومیگم وگرنه کاری ندارم باشون ی خواستگارم داشتم ردش کردم ترسیدم

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
منم وقتی شوهرم قم بود و خودم هنوز مشهد بودم میگفتم اگه بیام قم فقط به خاطر تو میام آخه اونجا پر از آ ...

آفرین به این فرهنگ دقیقا بچه ها باور کنید آخوندا خیلی آدمهای خوبی هستن 

ممکنه چندتا بد هم داشته باشه ولی تعداد خوباشون زیاده

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز