2777
2789
برو جاشو ببین و بشین فکر کن ببین میتونی از خانوادت دور بشی؟ سر عشق و عاشقی زندگیتو داغون نکنی. من ...

احساس جلوی عقلو میگیره متاسفانه اگه خواستگار معمولی بود ردش میکردم ولی میترسم با کس دیگه ازدواج کنم بعد دلم پیش این بمونه😟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۲ خیابون؟؟؟؟؟یعنی چی گریه میکنم میخاستی دیوار به دیوارشون باشی؟؟؟؟

یا خدا ۲۲ خیابون خخخخخخ 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
همین مشکلات بعد ازدواج منو دق داده

ببین عزیزم دوست منم ازجنوب رفت تهران 

شوهرش صبح سرکاره تا عصرتنهاست 

پشیمانه دوست داره برگرده امانمی توانه 

بایدببینی خودت جو انجارودوست داری امکاناتشودوست داری خسته نمیشی وهزارتاچیز دیگه پس بهتره یک باربری باچشم خودت ببینی وبهت پیشنهادمیدم ۳روزبروسفرجایی ک دوری ازخانوادت ببین تحملشوداری 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
منم وقتی شوهرم قم بود و خودم هنوز مشهد بودم میگفتم اگه بیام قم فقط به خاطر تو میام آخه اونجا پر از آ ...

از مشهد اومدی قم یاحسین چقدر دوره

خدا دوست داره ادم خوب تو مسیرت گذاشته

نبینم در مورد بچه مشهدی ها بد بگی ها😈😆😅😅😅😅 شوخی کردم من مشهدی نیستم 

واااای ترسیدم 

باشی هم میگفتم خو حقیقت داره

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
ببین عزیزم دوست منم ازجنوب رفت تهران  شوهرش صبح سرکاره تا عصرتنهاست  پشیمانه دوست داره ب ...

میخوام برم ولی خانوادم نمیذارن شب اونجا هتل بگیرم مجبورم صبح برم عصر بیام بنظرتون مفیده چندبار اینجوری برم؟

ببین عشق وعاشقی وبزاردم کوزه ابشوبخور 

سعی کن برای ازدواجت منطقی باشی اگه ادم خوبیه واخلاق خوبی داره اگه حامی وپشتته چون بری انجا خانواده اون کنارشن اماتونه 

پس خیلی چیزهاروفکرکن علاوه برشهروجو انجا 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز