2777
2789

دوستان شما خودتون خانم هستید و بهتر میتونید حس منو درک کنید لطفا هر کس میخواد توهین کنه و سرزش کنه نیاد تو تاپیک چون واقعا کمک میخوام

من تاپیک های زیادی زدم درباره عشقم که خیلی تو زندگیم کمکم کرده و زندگیمو نجات داده الان متاسفانه حدود ۲۰ روز پیش تصادف کرد مهره گردنش شکست به نخاعش آسیب رسید مشکل حرکتی داره و توی رخت خوابه اینم بگم که مشکلش چند ماه دیگه حل میشه 

من از تیر ماه ۱۴۰۲ با این آقا هستم

قبل و اوایل اینکه من وارد زندگیش بشم یه خانومی سنش ۶۰ سال پرستار مادر عشقم بود کلا رفت و آمد هم داشتن ولی زنه از اون پاچه پاره های بی حیا بود که کل شهر میدونستن اوضاع اخلاقیش چجوریه بسیار پرو و بی شرم خلاصه پارتنرم از این که زنه مدام براشون مشکل ایجاد میکنه خسته شد و ازش دوری کرد الانم اون زنه نمیدونم از کجا سر درآورده اومده پرستار پارتنرم شده!من خیلی اذیت میشم چون با عشقم فامیلیم خیلی بهش سر میزنم ولی زنه بهم متلک میندازه اذیتم میکنه چسبیده به اونجا ولشون نمیکنه میترسم وقتی عشقم خوب شد یهو یه خبری بشه با اینکه میدونم اهل نامردی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار بگم اگر واقعاً مشکل اخلاقی داشته باشه بعید نیست به بهانه پرستاری و کوتاه بلند کردن بیمار رو دست ...

به مرگ خودم کفن بشم اگه دروغ بگم

هفته پیش رفتم سر بزنم همش دست میکرد سینه و شکم لای پای پارتنرمو دستمالی میکرد زدم زیر گریه رفتم بیرون

نمیدونم

به نظرم سعی کن از عشقت دل بکنی

پیر و جوان نداره

هرکس که بتونه حس جنسی یه مرد رو بیدار کنه میتونه براش

جذاب باشه

کلا رهاش کن

اگر شما روخ بخواد خودش تلاش میکنه برای رسیدن به شما 

به مرگ خودم کفن بشم اگه دروغ بگمهفته پیش رفتم سر بزنم همش دست میکرد سینه و شکم لای پای پارتنرمو دستم ...

خب دیگه

به بهانه رسیدگی به بیمار همه جوره دستمالیش می‌کنه 

بعد خود بیمار اعتراض نمی‌کرد 

به نظرم سعی کن از عشقت دل بکنیپیر و جوان ندارههرکس که بتونه حس جنسی یه مرد رو بیدار کنه میتونه براشج ...

فعلا که تو رخت خوابه و اطرافیان اصرار دارن که درکش کن منم وایسادم تا زمان همه چیو ثابت کنه