2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم😕

459 بازدید | 68 پست

بچه ها نمیدونم مشکل من چیه هیچ کاریو نمیتونم کامل انجام بدم مثلا میخوام کارای خونه رو کنم همشو نصفه نصفه انجام میدم مثلا یه فرشو جارو میکشم میرم سراغ ظرفا کف میزنم ابکشیش میمونه میرم گردگیری نصف وسایلارو دستمال میکشم بقیش میمونه میرم گازو دستمال میکشم خشک کردنش میمونه بعد میرم سراغ جمع کردن پتوها دوتاپتو تامیکنم میندازم رو تخت واسه بچه هارو ول میکنم بعد لباسشویی رو روشن میکنم۳-۴ساعت بعد میرم پهن میکنم بعد میرم سراغ لباسا دوتاکشورو مرتب میکنم سه تاش میمونه بعد دوساعت میرم مرتب میکنم هرچقدر دقت میکنم هییییییچ کاری رو کامل انجام نمیدم😐😐

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما یه روزه می خواهید همه کارها رو بکنید و برنامه ریزی و توان بدنی و تمرکز ندارید ..

برنامه ریزی کنید یه روز فقط گرد گیری و جارو کشیدن..

یه روز مرتب کردن کشو و کمدها ..

یه روز لباسشویی و اتو..

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عزیزم شما یه روزه می خواهید همه کارها رو بکنید و برنامه ریزی و توان بدنی و تمرکز ندارید .. برنام ...

آخخخخخخ گفتی اتو ؛لامصب فقط میتونم لبتسای خودمو اتو کنم شوهرمم واسه خودشو

شماراست میگید من باید هرروز برنامه ریزی کنم😩

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

واقعا قابل تحسینه..... شگفت زده ام کردی خانوم... هر کی نمیتونه چنین رکوردی بزنه...     ا ...

میخندی😭😭