2777
2789

روزتون مبارک خانم پرستار🌹

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یا هنوز اولاته یا علاقه داری زیاد 

اولین کسی هستی ک میگی راحته 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا دانشجویی عزیزم

بزار یکم بیایی جلوتر 

بعد میفهمی چقدر رررررراااحته😂

حقوق ماهی ۱۳ شروع میشه تا ۲۵ 

من ۱۷ میگیرم 

تو احتمالا واسه شروع همون ۱۳ تا ۱۵ باشی 

ن با ماهی ۱۳ تا ۲۵ تومن چطور میشه خونه خرید؟؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چون هنوز دانشجویی 

ب طور جدی وارد محیط بیمارستان بشی 

با هزار جور بیمار سر و کار داشته باشی 

شیفت های سخت رو پشت سر بذاری 

بی‌خوابی بکشی 

روزانه چندین نفر جلوی چشمت از دنیا برن 

و و و ...

اونوقت میگی سخته ، البته شغل واقعاااا شیرینیه و من عاشقشم 🤍🤍

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

فعلا دانشجویی عزیزمبزار یکم بیایی جلوتر بعد میفهمی چقدر رررررراااحته😂حقوق ماهی ۱۳ شروع میشه تا ۲۵ م ...

خانواده من ۵ نفرس و فقط با حقوق بابام زندگی رو میگذرونیم و حقوقشم ۱۵ تومنه . والا خوب زندگی میکنیم . 

خانواده من ۵ نفرس و فقط با حقوق بابام زندگی رو میگذرونیم و حقوقشم ۱۵ تومنه . والا خوب زندگی میکنیم .

دیگ هرکی ی طوری خرج میکنه خب!

ما با حقوق ۱۵ تومن فقط میتونیم ی مسافرت ساده بریم

خدا بهتون برکت بده انشالله 🩷🩷🩷

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚