2777
2789

روزتون مبارک خانم پرستار🌹

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یا هنوز اولاته یا علاقه داری زیاد 

اولین کسی هستی ک میگی راحته 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دانشجویی عزیزم

بزار یکم بیایی جلوتر 

بعد میفهمی چقدر رررررراااحته😂

حقوق ماهی ۱۳ شروع میشه تا ۲۵ 

من ۱۷ میگیرم 

تو احتمالا واسه شروع همون ۱۳ تا ۱۵ باشی 

ن با ماهی ۱۳ تا ۲۵ تومن چطور میشه خونه خرید؟؟

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چون هنوز دانشجویی 

ب طور جدی وارد محیط بیمارستان بشی 

با هزار جور بیمار سر و کار داشته باشی 

شیفت های سخت رو پشت سر بذاری 

بی‌خوابی بکشی 

روزانه چندین نفر جلوی چشمت از دنیا برن 

و و و ...

اونوقت میگی سخته ، البته شغل واقعاااا شیرینیه و من عاشقشم 🤍🤍

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

فعلا دانشجویی عزیزمبزار یکم بیایی جلوتر بعد میفهمی چقدر رررررراااحته😂حقوق ماهی ۱۳ شروع میشه تا ۲۵ م ...

خانواده من ۵ نفرس و فقط با حقوق بابام زندگی رو میگذرونیم و حقوقشم ۱۵ تومنه . والا خوب زندگی میکنیم . 

خانواده من ۵ نفرس و فقط با حقوق بابام زندگی رو میگذرونیم و حقوقشم ۱۵ تومنه . والا خوب زندگی میکنیم .

دیگ هرکی ی طوری خرج میکنه خب!

ما با حقوق ۱۵ تومن فقط میتونیم ی مسافرت ساده بریم

خدا بهتون برکت بده انشالله 🩷🩷🩷

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚