پسرم یه چند ماه پیش مریض شد ریه اش اصلا درست نمیشد هی خس خس بعد بستری شد اینا... دکترش گفت چون ریه اش حساسه باید شربت نئوتادین پودر مونته لوک است تا اسفند ماه بدی که دیگه اینطوری نشه اخه این همه وقت مصرف دارو عارضه ای نداره؟
من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰 من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖 پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤ آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎 منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من ۸ سالشه آسم خفیف داره سه ساله همینا ولی قرصشو مصرف میکنه نه عارضه ای ندارن
ممنونم که جواب دادی شما هم شربت نئوتادین میدین؟
بجای پودر مونته لوکاست قرصشو میدین؟
من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰 من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖 پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤ آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎 منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
ممنونم که جواب دادی شما هم شربت نئوتادین میدین؟ بجای پودر مونته لوکاست قرصشو میدین؟
بله نئو تادین گاهی شربت گاهی قرص ولی مونته لوکاست قرص جویدنی عوارض ندارن خیالت راحت من خودم خیلی حساسم چند تا دکتر پرسیدم راجعبشون بده تا ریه بچت صاف بشه ان شالا از سرش دربیاد