2777
2789
عنوان

سلام سه ساله با خانواده شوهرم مشترک زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست
متاسفانه نمیدونم چرا همه چی برعکس شده،خانواده ها بجای اینکه هوای پسراشونو داشته باشن هوای پسرای مردم ...

حالا مامان من برعکسه از شانس من البته خیلی هوای شوهرمو داره و احترام میذاره ولی مثل پسر خودش انتظار داره از شوهرم ازونور داداشم زنش چون فامیل نیست اصلا هیچی نمیگن بهش کوچیکترین انتظاری از برادرم نداره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا مامان من برعکسه از شانس من البته خیلی هوای شوهرمو داره و احترام میذاره ولی مثل پسر خودش انتظار ...

ببین من خودم دخترم ولی از رفتار مامانم خوشم میاد،به منو همسرم احترام میذاره هر مناسبتی میشه به دخترم هدیه میده درصورتی که همسرم تک پسره و دخترمون تک نوه ولی خانواده همسرم هیچوقت واسه دخترم کاری نکردن حتی تولدش نیومدن که کادو ندن،ولی واسه داماد خودشونو میکشنن،مامانم با نهایت احترام ولی داداشمو از داماد بیشتر دوست داره

این که حرفی از پدرشوهر نزده فوت کرده حتما. شما تفکر قدیمیارو نمیدونی فک کردی چرا عاشق پسرن؟ چون جز د ...

چی بگم کاش از اول رو راست بگن ما قرار نیس خونه مستقل بگیریم دختر خودشو بدبخت نکنه اقا پسرم بچسبه به ننه اش تا آخر عمر خدمات بده

چی بگم کاش از اول رو راست بگن ما قرار نیس خونه مستقل بگیریم دختر خودشو بدبخت نکنه اقا پسرم بچسبه به ...

اره دقیقا دخترا سادن تا نرن تو زندگی چشماشون باز نمیشه من بارها تاپیک دیدم میگن قراره بریم اونجا زندگی کنیم همه هم فکر میکنن اینا خوبن فرق دارن و... بعد که رفتن تو زندگی تازه میفهمن چه بلایی سر خودشون آوردن 

اره دقیقا دخترا سادن تا نرن تو زندگی چشماشون باز نمیشه من بارها تاپیک دیدم میگن قراره بریم اونجا زند ...

منم میبینم میگن پولی ک باید اجاره بدیم پس انداز کنیم خونه بخریم ولی دوبرابر اجاره خونه رو میدن مادر شوهر و .... 

این که حرفی از پدرشوهر نزده فوت کرده حتما. شما تفکر قدیمیارو نمیدونی فک کردی چرا عاشق پسرن؟ چون جز د ...

من که نمیگم کمک شون نکنه میگم جدا شیم واسه بچه خودمون زندگی کنیم اصلا من حس آزادی ندارم الان با داداش بزرگش هم قهرم

من که نمیگم کمک شون نکنه میگم جدا شیم واسه بچه خودمون زندگی کنیم اصلا من حس آزادی ندارم الان با دادا ...

خب عزیزم الان شوهرت هر لحظه جلو چشم مامانشه اونم خیالش راحته کاری چیزی داشته باشه وقتی ببریش یه جا دیگه کم کم ارتباطتون کمتر میشع ازین میترسه... ولی شوهرت نامردی کرده چون اول گفتع میگیرم جای جدا الانم منطقی باهاش حرف بزن بگو من رو حرفت حساب کردم و الان تحمل این زندگی برام سخت شده بهش یه مهلت بده که یه خونه جدا بگیرع فک کنم بری دادگاه موظفش کنن به این کار... اینو بذار برا موقعی که حرف حساب حالیش نشد

تا وقتی خانوادتت پشتت نباشن نمیتونی کاری کنی باید باهاش دعوا کنی حتی بری قهر بهونه خونه بگیری ولی خ ...

به داداشم گفتم به شوهرم بگو جدا بشه با زبون خوش رفته گفته جدا نشو شریک خوبه دیگه دلم نمیخاد برم خونه بابام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز