2777
2789

نامزدم اصلاً عقاید قدیمی و پوسیده‌ای نداره اتفاقاً خیلی امروزیه ولی خب میگه ته دلم دوست ندارم شاغل باشی 

میگه خودم کار می‌کنم و تمام هزینه‌ها رو میدم دوست ندارم که تو اذیت بشی

اینطوری نیست جلومو بگیره بگه اجازه نمیدم بری سر کار ولی خب میگه ته دلم من راضی نیستم که تایم زیادی رو سر کار باشی کلاً دوست دارم که خانم خونه باشی تا بخوای مستقل سر کار باشی 

حیطه کاری منم مشاور اس 

به خصوص که میگه روزی بچه‌دار که شدیم دوست ندارم اون موقع کار حضوری بری حداقل کار مجازی تو خونه داشته باشی ! توی زمینه بچه خوب بهش حق میدم ولی بازم من با این موضوع مشکل دارم که بمونم خونه یعنی کلاً آدم موندن خونه نیستم 

خودم کار کرد ون مستقل بودنو دوست دارم 

به نظر شما چیکار میشه کرد؟ 

خیلی براش منطقی توضیح دادم که این شغلی که من دارم اصلاً به نفع خودمونه توی زندگی ما خیلی به دردمون می‌خوره ولی خب بازم میگه ته دلم دوست ندارم اما جلوتم نمی‌گیرم ولی خودم راضی نیستم!

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوانت

ای نامزد منم همینو بگه در آینده ک خر ذوق بشم

دلم نیخاد فقط بخابمو بخورم از کار کردن بدم میاد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

نه به هیچ وجه شغلتو ول نکن اینکه دستت تو جیب خودت باشه هزار بار بهتره تا اینکه هر ماه به یکی التماس کنی بهت پول بده

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان جلوش وایستا بعد ها اگر خواستی کم کم از خواسته ت کوتاه بیا

اگه الان کوتاه بیای دیگه نمیتونی بری سر کار

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عنوانتای نامزد منم همینو بگه در آینده ک خر ذوق بشمدلم نیخاد فقط بخابمو بخورم از کار کردن بدم میاد

😂

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عنوانتای نامزد منم همینو بگه در آینده ک خر ذوق بشمدلم نیخاد فقط بخابمو بخورم از کار کردن بدم میاد

چی متوجه نشدم ؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

این چیز بدی نیست ولی باید ببین در ازای از دست دادن شغل چی به دست میاری برای ادمی اینکارو بکن که وااا ...

هرگز هم از نظر شغلی پل های پشت سرتو خراب نکن 

مثلا مشاوره مجازیتو حتما داشته باش اگر قراره حضوری نری 

و اینکه بررسی کن ببین رو مسائل دیگه مثلا تنها بیرون رفتنت پوششت و ...چه نظری داره 

حواست باشه کنترل گر و محدود کننده نباشه

نه به هیچ وجه شغلتو ول نکن اینکه دستت تو جیب خودت باشه هزار بار بهتره تا اینکه هر ماه به یکی التماس ...

قطعا که من آدمی نیستم که بخوام بمونم خونه که کسی بخواد بهم پول بده ولی خب میگه دوست ندارم تایم کاریت زیاد باشه 

حتی اگر بگه دوست ندارم بری سر کار بازم برام مهم نیست میرم ولی خب تایم کاریمم باید طوری باشه که بتونم به خودمو زندگیمم برسم موضوع همین جاست