2777
2789
عنوان

کسی از برنامه لیوم استفاده میکنه

963 بازدید | 18 پست

یه سوال داشتم راجبش اگه کسی استفاده میکنه بپرسم

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چی هست ؟

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیکنم

مرسی که خبر دادی

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چی هست ؟

واسه پریوده

یادش بخیر چند سال پیش عضو بودمالآن خیلی تغییر کرده و خیلی شلوغ‌تر شده..نمیدونستم چی به چیه حذف کردم� ...

میدونید اگه کد معرف یکیو بزنیم چی میشه؟واسش آپشن مثبته؟یا مثلا ما از تایم پریودش و اینا باخبر میشیم؟

توی خود برنامه یه پست بذارین بپرسیناونجا باز بهتر راهنمایی میکننیا از پشتیبانی کمک بگیرین

ندارمش هنوز میخوام نصبش کنم برنامه هرو رو دارم اگه اون بهترباشه اونو نصب میکنم

میدونید اگه کد معرف یکیو بزنیم چی میشه؟واسش آپشن مثبته؟یا مثلا ما از تایم پریودش و اینا باخبر میشیم؟

شاید امتیاز اضافه بشه

قبلاً بهش میگفتن لیلیوم فکرکنم

نه از تایم پریود هم با خبر نمیشین ، مثل هر برنامه ای که کد معرف میگیره و یه سری امتیازا یا جایزه‌ها میده اینم همونه شایدم صرفاً همینجوری گذاشتن

ولی برای اطلاع از تایم پریودی 

مثلاً برای اینکه پارتنر یا همسرتون در جریان باشن

توی یه قسمت جدا یه سری اطلاعات میخواد اونجا ثبت میکنین

بعد اون شخص هم باید برنامه رو نصب داشته باشه حالا نمیدونم اونم همین لیومه یا نه

چون قدیما یه اپ دیگه بود ابی رنگ بود اون اقایون نصب میکردن برای اینکه مطلع بشن

🤸🏻‍♀️

شاید امتیاز اضافه بشهقبلاً بهش میگفتن لیلیوم فکرکنمنه از تایم پریود هم با خبر نمیشین ، مثل هر برنامه ...

مرسییی عزیزم قربونت لطف کردی

ندارمش هنوز میخوام نصبش کنم برنامه هرو رو دارم اگه اون بهترباشه اونو نصب میکنم

برنامه خوبیه

قدیما خلوت تر بود

ولی الآن شلوغ شده

ولی خب یه آپشناش پولی شده

که اگه از اونا صرف نظر کنیم

اپ کامل و خوبیه

من قبل از لیوم ، ایمپو داشتم که پولی شد پاک کردم

رفتم سراغ لیوم

بعدش هم که چون زیاد وقتم رو توی لیوم میگذروندم پاکش کردم ، معتاد شده بودم😁💔

🤸🏻‍♀️

برنامه خوبیهقدیما خلوت تر بودولی الآن شلوغ شدهولی خب یه آپشناش پولی شدهکه اگه از اونا صرف نظر کنیماپ ...

مگه چی داره ک معتاد شدین مگه مث اپ های دیگه فقط تایم پریود و تخمک گذاری اطلاع نمیده

برنامه خوبیهقدیما خلوت تر بودولی الآن شلوغ شدهولی خب یه آپشناش پولی شدهکه اگه از اونا صرف نظر کنیماپ ...

قدیما فقط میتونستن متن پست کنن

یه سری پروفایلا خاص فقط بود

ولی الآن مثل همین نی نی سایت شده

ولی پروفایل هرچی بخوای میتونی بذاری

کلیپ میتونی پست کنی

عکس هم همینطور

قسمت چت خصوصی یا همون پی‌وی داره قدیما نداشت

بعد قسمت فالو هم داره

استوری هم داره تازه

خلاصه اپ جالبیه

قدیما فقط یه تالار گفتگو بود الآن یه اپ پیامرسان مثل اینستا شده حدوداً 😁

🤸🏻‍♀️

مگه چی داره ک معتاد شدین مگه مث اپ های دیگه فقط تایم پریود و تخمک گذاری اطلاع نمیده

اونارو داره

ولی مثل همین نی نی سایت

قسمت تبادل نظر داره

قبلاً فقط متن بود

الآن خیلی پیشرفته شده

و خب عالی هم شده

هم قسمت ثبت و اطلاعات درمورد پریود داره ، هم قسمت چت داره

🤸🏻‍♀️