2777
2789
شخص خاصی مد نظرتع

حس شش هستی اگر آره میشه بگید من کی باردار میشم؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو زندگی خودم موندم حس ششم کجا بود

وطنم ای شکوه پابرجا😂😂😂😂

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اره

فکر کنم از راه چارت تولد بشه یه کارایی کرد.

سایت astroseek رو تو گوگل ترنسلیتور کپی کن خیلی کمکت می‌کنه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
فکر کنم از راه چارت تولد بشه یه کارایی کرد.سایت astroseek رو تو گوگل ترنسلیتور کپی کن خیلی کمکت می‌ک ...

بلد نیستم خاک تو سرم این چیزا رو 

ببین یه شخص هست تو ذهنم همش درگیرم چرا پا پیش نذاشت واسه خواستگاری

بلد نیستم خاک تو سرم این چیزا رو ببین یه شخص هست تو ذهنم همش درگیرم چرا پا پیش نذاشت واسه خواستگاری

عاااا 

چی بگم والا 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
فکرمو داغون کرده میگم کاش کسی بود بهم کمک میکرد در این مورد فقط می‌خوام علت نیومدنشو بفهمم 💔

عزیز دلم

حق میدم فکرت مشغول باشه ، یکی بدون توضیح همچین کاری کنه آدم نابود میشه از فکر و خیال 

من فکر کردم از لحاظ اخلاقی و... میخوای مچ بودنو بسنجید بهت پیشنهاد دادم