2777
2789

احتمال ازدواج که هست 

فقط خواهشا با اهلش ازدواج کنید

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی با اهلش؟

ادم حسابی باشه سرش به تنش به ارزه 

خودش و خونوادش در حدتون باشه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

۱۸ سالشه طلاق گرفته

میخواد دوباره ازدواج کنه

چ خبرتووونه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

۱۰۰٪ امکانش بالاست مجردا حالیشون نیست چیزی

برای یک خانم مذهبی چطور ؟ طوری که مثلا طرف شناخته شده باشه فامیل همسایه آشناهای خودشون و غریبه خوبیشو بگه و همچنین افتخارآفرین شهرستان توی قرآن باشه

البته به فامیل اعتمادی نیست چون دشمن زیاد دارم ازشون

برای یک خانم مذهبی چطور ؟ طوری که مثلا طرف شناخته شده باشه فامیل همسایه آشناهای خودشون و غریبه خوبیش ...

الان متاسفانه همه دنبال خانومایه بروزن مردا عقلشون تو چشمشونه 

نه نگفتم میخواد ازدواج کنه گفتم امکان داره در اینده دوباره تشکیل خانواده بده؟؟؟؟

اره مگه چشه 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

۱۰۰٪ کسی دنبال خانواده هایه مذهبی نیستن اگرم باشن دقتوووو میارن

پس چطور اینو میگن من خیلی شنیدم که میگن هیچ وقت دوست دخترمونو بعنوان زن نمی‌گیریم و اینا برا سرگرمیع و فلان 

میگن از کجا معلومه قبل از من با کسی نبوده یا همینکه با من دوست شده حتما با بقیه هم بوده

من اینو زیاد از دهن پسرا شنیدم