2777
2789
عنوان

دوست با اوضاع مالی متفاوت

178 بازدید | 18 پست

شده دوستی داشته باشید سطحش از شما پایین تر باشه؟ اوایل فکر نمیکردم روم اثر بذاره اما واقعا اذیت کنندس هرجایی باهاش نمیشه رفت نمیزاره منم چیزی بخرم دلم نمیاد بگم ولی کلا سطح منم اورده پایین😢

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایین‌تر نه ولی خسیس آره.متاسفانه با هر دوستی سفر رفتم تو خورد و خوراک خساست کرد . با اینکه مثل خودم دستشون به دهنشون می‌رسید.

تا حالا نه دوست پولدارتر از خودم داشتم نه فقیرتر 

منظور از پایین اومدن سطح یعنی چی؟

مثلا رو سلیقم اثر میذاره یا میخوایم بریم غذا بخوریم میگه پول ندارم منم مجبورم نخورم یا پول اسنپ نداره ببین کلا تیپش با من فرق داره منم خیلی خفن پولدار نیستما اما خب

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
من نگفتم مغرور نیستم به هرحال هرکی به فکر پیشرفت خودشه🤷🏻‍♀️

پس با کسی رفت و امد نکن چون ادم مغرور خودش برای خودش بسته ، نیازی به بالاتر از خودش یا پایین تر از خودش نداره ! 

طرز فکرت رو عوض کن به نظرم 

قشنگ میشه حس کرد چقدر دوستتون بخاطر اشنایی با شما در عذابه

پس با کسی رفت و امد نکن چون ادم مغرور خودش برای خودش بسته ، نیازی به بالاتر از خودش یا پایین تر از خ ...

عزیزم حالا چرا به شما برخورد 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

من که انقد بدبختم😑😂تو بگو یذره خودمو بگیرم 

یا اصن بگم پایین ترین 

۱۰ ساله یه دوست دارم هنوز نمیدونه کار بابام چیه چی داریم نداریم😂🚶🚶🚶

خیلی اوقاتم با مترو باهاش میرم میام 🚶🚶🚶

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3