2777
2789
عنوان

بچه ها کی تعبیر خواب بلده

55 بازدید | 13 پست

دیشب خواب دیدم با دختر خاله ام انگار رفته بودیم ترکیه 

بعد من نگاه کردم دیدم ما رو پل بودیم و از زیرمون رودخونه میگذشت آبش خیلی زلال و شفاف بود 

هر چی از تمیزیش و زلالیش بگم کم گفتم

به نظرتون تعبیرش چیه

تروخدا کسی بود لایکم کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب نشانه اضطراب تو خواب حالا زلال و کثیفیش چندان اهمیتی نداره

شما تعبیر خواب بلدین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

آب روشناییه😁بلندی هم تو خواب خوبه

شما تعبیر خواب بلدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله

این خواب منم میشه بگید تعبیر داره یا ن

خواب دیدم نذری میدادن من که میخواستم بگیرم گفتند تموم شد خیلی کم بهم رسید تو یه بشقاب شکسته ریختن و خوردم

اطرافمم همه مشکی پوشیده بودند شهادت بود فکر کنم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
این خواب منم میشه بگید تعبیر داره یا نخواب دیدم نذری میدادن من که میخواستم بگیرم گفتند تموم شد خیلی ...

کمبود محبت دارین از نظر عاطفی حمایت نمیشین حالا یا از طرف خانواده یا همسر ....