2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو تو تاپیک قبلیتم گفتم اینجا هم میگم   پولدارا واقعا خوش بحالشون☺

الان که زلزله اومده فقیر فقرا همه چیزشون از دست دادن منتظر کمک این و اونن

ولی پولدارااا....

خونشون که ضدزلزلست خراب نمیشه خرابم بشه اونقدری تو کارتشون و حسابشون پول هست که دوباره همه چیو از نو بسازن شاید یکم با کیفیت پایین تر

ولی مردمی که ندارن چشمشون باید به وام و اینجور چیزا باشه که ایا بدن ایا ندن!!!!!

خدایا به هممون رحم کن چون اینجور که زلزله پشت زلزله میاد تو شهرا ماهم به همون روز خواهیم افتاد😯😯😯😢😢😢

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

سلام.دوستان من کرمانشاهی هستم و پس لرزه ها زباده برای تموم شدنش ۱۴هزار ایه الکرسی و سوره زلزله نذر کردم لطفا اگه کسی میخونه تو اخرین تاپیکم تعداد بنوبسه

و دعا کنید  تورو خدا 

خدا رحمش بیاد بهمون

خدایا کمک مون کن تموم شه 

الان که زلزله اومده فهمیدم زندگی خیلی مزخرف و کوتاهه، گفتم کاش همه پولدار باشن البته بعد سلامتی و آبرو، همه انقد داشته باشن که دقدقه نداشته باشن، همه خوش باشن و کیف کنن دو روز دنیارو ، من دوست دارم همه داشته باشن، دوست ندارم کسی حسرت منو بخره اونجوری از پولم لذت نمی برم