2777
2789

چجوری فراموش کنم اون همه خاطراتو با کسی دوست شدم که پیشش کار میکردم هر روز همو میدیدم هر روز که صدای اهنگ آسانسور و صدای باز و بسته شدن در میشنیدم دلم قنج میرفت براش روزی نبود ک پکر برم سرکار...تو این شهر کوچیک چجوری همه خاطراتمونو فراموش کنم؟ 

هرروز ک میرم سرکار از جلوی پاساژ عشقم رد میشم تک تک خیابونا و میرسوندتم خونمون همش جلو چشممه 

مردی ک یه شیشه گلدون ریخت پایین شکست هیچی نگفت ارومم کرد با خراش دستم نگران میشد نمیتونستم ازم دور بمونه الان پنج شیش ماهه از هم جداییم حق ندارم برم مغازش ببینمش ته دلم آشوبه من فراموشش نکردم اون فراموشم کرده؟ 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اون قطعاااااا فراموش نکرده اینو بهت قول میدم

حتی ممکنه بهت فکر کنه هنوز وقتی از جلوی پاساژ رد میشی ضربان قلبش بالا بره ولی نخواد دوباره برگرده توی رابطه

دوست داشتن همیشه کافی نیست

خیلی چیزا دخیله

چرا کات کردید

بلاتکلیف بودم دلم میخواست بهم بگه دوستت دارم ببین خیلی بهم محبت میکرد کادو میداد بغلم میکرد ولی من دلم میخواست زبونی حسشو بفهمم سر این اذیت میشدم از پیشش دراومدم 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
هیچ راهی نیست برگردین به هم؟؟حیفه بخدا😢

رفتم مغازش بیرونم کرد

بنظرم اون قطعاااااا فراموش نکرده اینو بهت قول میدمحتی ممکنه بهت فکر کنه هنوز وقتی از جلوی پاساژ رد م ...

نمیدونم

رفتی مغازش چطوری بیرونت کرد؟ چی‌گفت یعنی؟؟؟؟

گفت اینجا کاری داری؟ 

گفتم نه گفت پس برو بیرون تا پرتت نکردم بیرون

من فکر کردم حالا چقدر عاشقانه هستینواقعا دلت واسه همچین ادمی تنگ شده؟؟؟؟؟؟؟؟ سرم درد‌ گرفتبزن در باس ...

عاشقانه بودیم بعدش همه چی خراب شد