2777
2789
عنوان

نیاز جنسی رو چیکار کنم بنظرتون🥲

1096 بازدید | 36 پست

شوهرم چون خیلی خیانت کاره ،منم همیشه میفهمم😑،

از چشمم افتاده واقعا از ته دلم دوسش ندارم،بخاطر اینکه حامی ندارم و یه بچه دارم باهاش موندم.

خب الان چیکار کنم؟خودش سمتم میاد ولی بخاطر بیماری های مقاربتی میترسم و با وسایل جلو گیری اصلا برام لذت بخش نیست،چون دوسشم ندارم هم رابطه برام زجر آوره🙂💔

بعضی وقتا میگم خوشبحال مردا با اینکه یکی رو دوست ندارن،بازم میتونن باهاش رابطه داشته باشن و لذت ببرن،کاش منم اینجوری بودم🙂💔

INTP(منطق دان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چیکار باید کرد 

پرهیزکاری

خود. ار...

رابطه با همسر خائن 

یا خود خیانتکار شدن

اول باید تصمیم بگیری کدوم رو میخوای ،بعد درباره ش تحقیق کنی 

یا کلا باید صورت مسأله رو تغییر بدی 

اصلا این زندگی رو میخوای 

ایا جدایی میخوای 

یه همسر پاک در آینده 

حالا که برنامه جدایی ست حالا باید چکار کنم

چون حامی ندارم

خودت حامی خودت و بچت باش. بمونی هرروز بیشتر آسیب میبینی. اول یه سند و مدرک جور کن واسه دادگاه که بتوتی ثابت کنی خیانت میکنه. بعدم مهرت و بذار اجرا، یه وکیل بگیر و شرط کن وقتی مهریت و گرفتی دستمزدش و بدی. سعی کن حزانت بچتم بگیری...بعدم خودت برو سرکار، بچت و بزرگ کن‌...بخدا قسم ما زنها اگه بدونیم چه توانایی هایی داریم، انقدر این نرهارو گنده نمیکنیم‌‌. از بس از بچگی تو گوشمون خوندن که جنس ضعیف هستیم، باورمون شده. فقط کافیه همت کنی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟