2777
2789
عنوان

نیاز جنسی رو چیکار کنم بنظرتون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت حامی خودت و بچت باش. بمونی هرروز بیشتر آسیب میبینی. اول یه سند و مدرک جور کن واسه دادگاه که بتو ...

دارم مستقل میشم بعدش انشالله یکی یکی این کارارو میکنم🥲دعا کن برام

INTP(منطق دان)

دارم مستقل میشم بعدش انشالله یکی یکی این کارارو میکنم🥲دعا کن برام

پس این کلمه ی نمی تونم و از دهنت بنداز، از این به بعدم هدفت فقط جدایی و ساختن یه زندکی جدید با بچت باشه. حتما میتونی🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

سلام اقا هستم 

ابتدا رو خودتون کار کنید اندام ورزش و سپس تا میتونید بچتون رو محبت کنید بهش و تنها عشقتون بچتون باشه ولی بیش از چیزی که هستین وابسته نشین به بچتون سپس سعی کنید کتابهای اگاهی بخش بخونید در مورد روابط مردان و زنان البته با نویسنده هلی معتبری نثل استیو هاروی یه کتاب داره به اسم مث مرد فکر کن 

در طول اینکارها سعی کنید مدارکی برای خیانت همسرتون پیدا کنید یا مثلا اگر جوری از پیاماش فهمیدین که خانمعاش خبر ندارن متاهله خبردارشون کنید و ساید یکیشون مدرکی ارائه بدن بهتون یا شاهدی باشن شاید یکیشون هنوز اوایل اشناییشونه بیان شکایت کنن و به نفع شما باشه بهرحال هرچیز کوچکی دستتون باشع زیادع . 

در اخر یع هنری رو در خودتون بپرورونید و از اون لاه در شبکع عای اجتماعی اشنا و دوست و فالوور پیدا کنید و در نهایت هنه اینایی که خدمتتون عرض کردم تیاز نیست بهترینشو بکنید یه پیج ساده درمورد غذاهاتون یا ترفندهای تمیز کردن چیزی یا لباس 

و در اخر میبینید با مراجعه به مراجع قانونی کاملا امادگی روحیشو دارین که جدا بشین 

سلام اقا هستم ابتدا رو خودتون کار کنید اندام ورزش و سپس تا میتونید بچتون رو محبت کنید بهش و تنها عشق ...

البتع کع با این وار دایرع اطرافتون رو ادمهای سالم و مفید میگیرن و چه بسا با دیدن چنین شخصیتی سرنوشتتون رو با دستان خودتون بهتر بسلزید 

سلام اقا هستم ابتدا رو خودتون کار کنید اندام ورزش و سپس تا میتونید بچتون رو محبت کنید بهش و تنها عشق ...

خیلی ممنونم بله دارم رشته مورده علاقم کار میکنم امیدوارم بتونم مستقل شم

INTP(منطق دان)

چقدر ناراحت شدم بعضی ها چقدر بی وجدانن آخه

هم تایپ منم هستی🫂💙

به نظرم هر طور می تونی ازش جدا شو دیگه هم نزار باهات رابطه داشته باشه خودت برو سرکار پولاتو جمع کن از اونم مدرک جمع کن بتونی جدا بشی ازش...

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.