2777
2789
غلط رو که کرده همون لمسی ک کرده شروع فاجعسدختر مگه تو این دنیا زندگی نمیکنیکلی خبر و وقایع تجاوز و… ...

مقصر منم بودم که اجازه دادم...اخه دوستش داشتم بع اینا فکر نکردم ولی الان واقعا پشیمونم ...چون خودشم میدونه که من دختر ساده حساسیم حتی فمید که من اولین بار با این رفتم بیرون چقدم خوشحال شد بم گفت من ببشتر از سادگیت خوشم اومد نع ساده اخلاقی منظورش سادع ظاهری ...

نه واقعا میخام عاقلانه تصمیم بگیرم دفعه بعد تکلیفم روشن کنم🥲

او تا دلت بخاد عزیزم حتی کارای دیگم میکنن چرب زبونی قولای الکی.. تا فقط یچیز اون دخترو بدست بیارن تا ...

انگار همینع درستع🥲💔

ارع...

اونم قبل اینکع دست منو بگیرع اجازع گرفت ولی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش چرا دلخور میشی!سوال درباره سن شما نبودکسی به شما هم نگفت که بچه ای یا چی!بعدشم چه دوره خاتمی چ ...

دلخور نیستم داداش

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

انگار همینع درستع🥲💔ارع...اونم قبل اینکع دست منو بگیرع اجازع گرفت ولی...

نمیخای اینجا بگی درخاست بده شاید بتونم کمکت کنم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

گلم ناراحت نباشه از یه لحاظ دیگم شاید میدونه شما وه دختر گلی هستی و قدرتو میدونه بوسیدن دست به معنای ...

چشم عزیزم ولی واقعا سختع تا این حد که همیشه خودم سرزنش میکنم حتی اینبار که دیدمش میخام بش بگم من از اونموق تاالان دارم خودم سرزنش میکنم چون من تا الان همچین اشتباهی تو زندگیم نکرده بودم...

گلم ناراحت نباشه از یه لحاظ دیگم شاید میدونه شما وه دختر گلی هستی و قدرتو میدونه بوسیدن دست به معنای ...

از قبل اینکه همو ببینیم گفت که دختر مهربونی هستی دلت پاکه ولی حس میکنم اینا الکی گفت که دل منو بدست بیارع...

از قبل اینکه همو ببینیم گفت که دختر مهربونی هستی دلت پاکه ولی حس میکنم اینا الکی گفت که دل منو بدست ...

این یه نوع بازی فکری هست فکر کنم باز من در جریان نیستم شما خودت تنها حلال این موضوعی

کلا دوستی وازدواج سختهادم باید خیلی خوش شانس باشه یه شخص خوب نصیبش بشهچون اکثر دخترا وپسرا یه جوری ش ...

آره 🤧

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم