2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با محدودیت جنسیت کنار نیاد مثلا بگی من رابطه برقرار نمیکنم بزاره بره یا سرد شه برای مدت طولانی بهت ت ...

نه فک نکنم این باشه چون حتی دستمم گرفت من قیافم یجوری شده بود گفت ناراحت میشی ول کنم؟

ولی توجه نمیدونم چی بگم...روزای اول خیلی حرف میزد الان کمه فقد در حد حالمو بدونع چون سرکاره تا شب بعدشم خاب..

عشق هم باشه فایده ندار🤣🤣🤣🤣🤣جوک میگی یا میخوای خودت خوب جلوه بدی😅🤣عاقبتش میشه بچه و زندگی مشتر ...

انیشتن 

پسره عاشقه ولی بعد ۷ سال میبینه هیچی پول نداره هیچی جمع نکرده میره جای دیگه 

دختره هم خواستگار میاد واسش شوهرش میدن. 

یا پسره میره دنبال کیس دیگه ای میگه این ازدواجی بود من ک پول نداشتم 

هزار جور سناریو میتونم واست شرح بدم 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

نه فک نکنم این باشه چون حتی دستمم گرفت من قیافم یجوری شده بود گفت ناراحت میشی ول کنم؟ولی توجه نمیدون ...

بآید بزاری ی تایمی بگذره بالای شیش ماه تا یک سال ادفش از رابطه مشخص میشه

چند وقته با همین؟اگه تازه اشنا شدین و وابستش شدی مشکل از خودتهنباید اینقدر زود وابسته کسی بشیخودتو د ...

دو ماهه

اره مشکل  منه🥲چون از اولم گفتم من حساسم تالاتو رابطه نرفتم ییارم با پسر بیرون نرفتن اون نامردی کرده انگار🥲

انیشتن پسره عاشقه ولی بعد ۷ سال میبینه هیچی پول نداره هیچی جمع نکرده میره جای دیگه دختره هم خواستگار ...

باهوش چرا می پیچونی!

سوال کلی طرف چیه!!!!!!

اون اما اگر هارو همه ما میدونیم که توی هر زندگی پیش میاد

فقط مهم سوال این خانومه که تیتر زده

جواب توام باید بر مبنای سوال ایشون باشه نه اینکه بعدها چی پیش میاد یا نمیاد!

سعید🦋هر دم از این.......

غلط کرده

غلط رو که کرده همون لمسی ک کرده شروع فاجعس

دختر مگه تو این دنیا زندگی نمیکنی

کلی خبر و وقایع تجاوز و…  رو نمیخونی؟؟

دخترایی ک به دوستشون اعتماد کردن و یه شب تو پارک کارشون ساخته شده و پسره هم گردن نگرفته و دختره افسرده شده و از ترس آبرو… 

با سرنوشت خودت بازی نکن

عاقل باش 

قبل ازدواج باید عاقلانه فکر کنی بعد ازدواج هر حس و احساس و… داری خرج شوهرت کن

پسری ک تعهدی بهت نداره ارزش احساسات پاک دخترونه رو نداره

یعنی اینکه ی دختریو بغل کنن تظاهر کنن که دوستش دارن ولی ندارن..

او تا دلت بخاد عزیزم حتی کارای دیگم میکنن چرب زبونی قولای الکی.. تا فقط یچیز اون دخترو بدست بیارن تا ولش کنن البته همه اینطوری نیستن باید ادم درست انتخاب کنی پسری ک‌سرسنگین باشع بدون اجازت حتی دست هم‌باعات نمیده تا تو‌دستتو دراز نکنی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

باهوش چرا می پیچونی!سوال کلی طرف چیه!!!!!!اون اما اگر هارو همه ما میدونیم که توی هر زندگی پیش میادفق ...

۳۶ سالمه  از دوره خاتمی تا الان تجربه دارم

هنوز تایپ نکرده میدونم کی میخواد چی بگه 

تو دقیق برو پرسش و پاسخ های من و این دختر رو بخون ببین چی گفتم و چی شنیدم. بعد بیا و منو تخطئه کن

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

۳۶ سالمه از دوره خاتمی تا الان تجربه دارمهنوز تایپ نکرده میدونم کی میخواد چی بگه تو دقیق برو پرسش و ...

داداش چرا دلخور میشی!

سوال درباره سن شما نبود

کسی به شما هم نگفت که بچه ای یا چی!

بعدشم چه دوره خاتمی چه احمدی نژاد مگه ما از شما پروسه ی کاریتون پرسیدیم!!!!!!

من تیتر خوندم و جواب شمارو که اصلا ربطی به هم نداشت.

موفق باشی

سعید🦋هر دم از این.......