دوستان من دیشبم اومدم کلی آه و ناله کردم به خاطر جدا شدنم، واقعا از همه ممنونم باهام صحبت کردین، یه سوال دیگه داشتم،شوهرم میتونه منو تو عقد بزاره طلاق نده؟
سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
من که کاری نمیکنم، فقط میخوام بدونم میتونه طلاق نده عروسی هم نکنیم؟ چون به خاله ش گفته اگه بی مهریه ...
نه عزیز میری دادگاه دادخواست تعیین تکلیف میدی طول میکشه ولی نتیجه میگیری من همین کارو کردم حکم نفقه و مهریه و طلاقم اومد ولی جدا نشدیم همین کارا سه سال طول کشید
آره داریم زندگی میکنیم داستانش مفصله ولی بعد از سه سال که منو دوباره دید گفت باورم نمیشه تو همون آدم سابق باشی خیلی فرق کردی و از این حرفا چن ماهی التماس کرد و رفت و اومد و زنگ زد پیام داد من کوتاه اومدم خداروشکر الان خیلی خوشبختیم
اگه خواستی اقدام کنی برو دادگاه بگو نه عروسی میگیره که رفت و آمد میکنه چن وقته اصلا نیومده خبر ندارم ازش درخواست تعیین تکلیف هیچی اجرا نذار چون به ضررته فقط بگو میخوام زندگی کنم ولی نمیاد
پستت خوندم والا بنظر مسخره میادطلاق به خاطر دردل کردن آخه چیز بدی هم نگفتی .بنظرمنم تو هم یه مدت اقدامی نکن .درسته آدم وقتی راجع به خودش چیزی بخونه ناراحت بشه اصلا نباید هک میکرد ولی حالا برخی مردا به حساب خودشون اول زندگی امتحان میکنن باشن یاهرچی .دلخورشده ولی میگم فکرنکنم خودش بده سراغ طلاق همینطوری از زور دلخوری یه چیزی پرونده