2777
2789
عنوان

جدایی عقد

1522 بازدید | 62 پست

دوستان من دیشبم اومدم کلی آه و ناله کردم به خاطر جدا شدنم، واقعا از همه ممنونم باهام صحبت کردین، یه سوال دیگه داشتم،شوهرم میتونه منو تو عقد بزاره طلاق نده؟ 

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
 نه نمی تونه 

شما مطمنی؟ منم با عقل خودم حس میکنم یا باید عروسی بگیره یا طلاق بده، وگرنه میتونم بگم من بچه میخوام یا نیاز جنسی دارم، تکلیف چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو حدا عزت نفستو حفظ کن  جدا نمیشی حدقل دست نگه دار ببین اون میخاد چکار کنه بزار حرکت بعدی ...

من که کاری نمیکنم، فقط میخوام بدونم میتونه طلاق نده عروسی هم نکنیم؟ چون به خاله ش گفته اگه بی مهریه جدا نمیشه خونه خودشون بمونه منم خونه خودم

من که کاری نمیکنم، فقط میخوام بدونم میتونه طلاق نده عروسی هم نکنیم؟ چون به خاله ش گفته اگه بی مهریه ...

با ی وکیل صحبت کن اون بهتر راهنماییت میکنه 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

اخه گفتی بهش بگم نیاز جنسی دارم و ... میگم نگو چیزی

ولی  عجب ادم بی انصاف و بی رحمیه

خدا کمکت کنه یمدت صبر کن اگر اقدامی نکرد برو شکایت کن

اونایی که باعشق زن میگیرن ولش میکنن حالا اینکه اینجوریه از اولخدا بخیر کنه اخرشو

بنظر من ادمی نیس که بش بهش تکیه کرد ببخشید ولی نامرد و بی انصافه

شما مطمنی؟ منم با عقل خودم حس میکنم یا باید عروسی بگیره یا طلاق بده، وگرنه میتونم بگم من بچه میخوام ...

عزیزم خیلیا چند سال عقد هستن...اگه زن و مرد ۵ سال تمکین نکن قاضی رای به طلاق میده.... یا اینکه زن درخواست طلاق بده و از مهریه بگذره تا شوهرش رضایت بده ...البته یکی از اقوام دورمون بعد از پنج سال عدم تمکین هم نتونست طلاق بگیره خیلی بیشتر طول کشید شوهرش اشنا و پارتی داشت

اخه گفتی بهش بگم نیاز جنسی دارم و ... میگم نگو چیزی ولی  عجب ادم بی انصاف و بی رحمیه خدا کمکت ...

به شوهرم نه، به دادگاه بگم

من که کاری نمیکنم، فقط میخوام بدونم میتونه طلاق نده عروسی هم نکنیم؟ چون به خاله ش گفته اگه بی مهریه ...

چه اصراری به ادامه ی این زندگی دارین، زندگی ای که اخرش، همین اول مشخصه.