2777
2789
عنوان

جدایی عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 62 پست
اره عزیزم میتونه اگرم برین شکایت کنین یاهرچی اخرش میگع توان مالی ندارم و اگ میخواد بی عروسی بیاد خون ...

بحث مراسم عروسی نیس، منظورم‌ اینکه منو ببره خونش

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که کاری نمیکنم، فقط میخوام بدونم میتونه طلاق نده عروسی هم نکنیم؟ چون به خاله ش گفته اگه بی مهریه ...

نه عزیز میری دادگاه دادخواست تعیین تکلیف میدی طول میکشه ولی نتیجه میگیری من همین کارو کردم حکم نفقه و مهریه و طلاقم اومد ولی جدا نشدیم همین کارا سه سال طول کشید 

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
نه عزیز میری دادگاه دادخواست تعیین تکلیف میدی طول میکشه ولی نتیجه میگیری من همین کارو کردم حکم نفقه ...

یعنی آخرش با هم زندگی کردین؟

حاضری بدون عروسی بری خونش ومراسم برات نگیره؟اگ حاضری پس چزانمیبرتت

اون طلاق میخواد ولی میگه تو اقدام کن چیزیم نخواه

یعنی آخرش با هم زندگی کردین؟

آره داریم زندگی میکنیم داستانش مفصله ولی بعد از سه سال که منو دوباره دید گفت باورم نمیشه تو همون آدم سابق باشی خیلی فرق کردی و از این حرفا چن ماهی التماس کرد و رفت و اومد و زنگ زد پیام داد من کوتاه اومدم خداروشکر الان خیلی خوشبختیم

اون طلاق میخواد ولی میگه تو اقدام کن چیزیم نخواه

ایشون مطمنی که از کس دیگه ایی خوششون نیومده ...شایدم پشیمون شده نمیفهمم واقعا مریضن دختر مردم و اذیت میکنن

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜
نه عزیز میری دادگاه دادخواست تعیین تکلیف میدی طول میکشه ولی نتیجه میگیری من همین کارو کردم حکم نفقه ...

عزیز شما تجربه داری یه خورده منو راهنمایی کن

اگه خواستی اقدام کنی برو دادگاه بگو نه عروسی میگیره که رفت و آمد میکنه چن وقته اصلا نیومده خبر ندارم ازش درخواست تعیین تکلیف هیچی اجرا نذار چون به ضررته فقط بگو میخوام زندگی کنم ولی نمیاد

آره داریم زندگی میکنیم داستانش مفصله ولی بعد از سه سال که منو دوباره دید گفت باورم نمیشه تو همون آدم ...

وای خدا رو شکر، چه سختی کشیدی عزیزدلم، الهی، خدا انشالله خوشبختت کنه، منم خیلی دلم برای شوهرم تنگ شده، ولی راحت گذاشت رفت

پستت خوندم والا بنظر مسخره میادطلاق به خاطر دردل کردن آخه چیز بدی هم نگفتی .بنظرمنم تو هم یه مدت اقدامی نکن .درسته آدم وقتی راجع به خودش چیزی بخونه ناراحت بشه اصلا نباید هک میکرد ولی حالا برخی مردا به حساب خودشون اول زندگی امتحان میکنن باشن یاهرچی .دلخورشده ولی میگم فکرنکنم خودش بده سراغ طلاق همینطوری از زور دلخوری یه چیزی پرونده 

اگه خواستی اقدام کنی برو دادگاه بگو نه عروسی میگیره که رفت و آمد میکنه چن وقته اصلا نیومده خبر ندارم ...

وکیل میگه مهریه بزار اجرا، ولی کامل، نگو قصد زندگی نداری