2777
2789
عنوان

مامانها کمک 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اونزمان پسرم كوچيك بود مريض بود دكتر  بردم فقط استامينوفن داد قطره بود دوبرابر وزنش  بايد ميدادم . اون دكتر بهم گفت فقط شير خودت رو بده زودتر خوب ميشه يكمي هم شير بريز داخل دماغش، كردم و خوب شد البته زمان بايد بگذره فوري نيس

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزيزم عجب دلي داري

آدم بچه رو حضوري ميبره دكتر بچه خوب نميشه

اينطوري كه نميشه ما دارو سرخود بديم بچه كوچيكه خدا نكرده يچيزيش بشه 

ببرش قشنگ دكتر بچه رو تب داره خيالت راحت ميشه

دكتر بهش دارو بده

عزیزم اگرتب داره یعنی عفونت داره پس باید علتش معلوم بشه.قطره کلرو سدیم هر ۶ ساعت بریز براش بعد با پوار بینی راه تنفسشو باز کن.برای سرفه هم شربت پدی کاف کودکان خیلی خوبه.گیاهیه.برای تب هم قطره استامینوفن هر ۶ ساعت.یه جوراب نمدار به مچ پاش ببند.یه سیب زمینی خام حلقه کن بذار تو سرکه.وقتی سرکه به خوردش رفت ۱۵ دقیقه بذار روپیشونیش.دمای بدنشو هر ۲ ساعت چک کن بالا نره.اگر تبش بالا ی ۳۸ بود شیاف بذار .اونوقت حتما باید بری دکتر تا بهت انی بیوتیک بده

😍😍😍😍😍😘😘😘
عزیزم اگرتب داره یعنی عفونت داره پس باید علتش معلوم بشه.قطره کلرو سدیم هر ۶ ساعت بریز براش بعد با پو ...

مرسی گلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....