2777
2789
عنوان

اوتیسم

128 بازدید | 17 پست

خانما کمکم کنید.بچه هشت ماهه میشه اوتیسم تشخیص داد؟ایا توی چهره هم علایم خاصی دارن.من بچم تازه رفته تو هشت ماه تازه سینه سری می‌ره علت میزد قبلاً.میشینه اما زیاد بشه میفته.لبخند میزنم می‌شناسه مارا ب غریبه ها نمیزنه.بازی می‌کنه با دستش میگیره..میگم نکنه دیر سینه سری رفت نشانه اوتیسمه یا اینکه برای بقیه نمیخنده؟؟و اینکه وزن تولدش۴ کیلو بود.دارم دیونه میشم از استرس

خدایا توبه...از بچه هشت ماهه توقع چی داری؟؟

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شاید اوتیسم خفیف داشته باشه اونم شاید.. با یه جلسه دیدن هیچ کس. هیچ کس نمیتونه تشخیص اوتیسم بده. 

به دکتر مغزو اعصاب متخصص اطفال مراجعه کن خودتو راحت کن استرس نداشته باش. تشخیص اوتیسم تو چند جلسه مشخص میشه 

برچسب نیست استرسی ک کرفتم

شورشو درآوردید بیخود استرس گرفتی برا بچه هشت ماهه از الان میخوای مثل هلیکوپتر دورش باشی هر چیم بگیم نیس بازم خوب نمیشه استرستون چه فایده داره پرسیدنت و گفتنه ما؟

اونروز یک ساعت دقیق با یه مامانی بحث میکردم بچه سه ماهت اوتیسم نیس باز متقاعد نشد آخر گفت من دارم میبینم نگاه نمیکنه استرس دارم گفتم دیگه نمیدونم انقد اصرار داری دیگه نمیتونم کاری بکنم

اصلا زیر سه سال نمیشه تشخیص داد میدونم

پس این نشانه های ک توی اینترنت برای بچه های زیر یکسال زده چیه؟بچه من دقیق نگاه می‌کنه با همه ارتباط چشمی میگیره.تازه ماما بابا هم میگه.ولی فقط دیر سینه سری رفتنش نگرانم کرده و اینکه میگم دیر می‌خنده ب بقیه بغلشون نمیره تا آشنا نشه

پس این نشانه های ک توی اینترنت برای بچه های زیر یکسال زده چیه؟بچه من دقیق نگاه می‌کنه با همه ارتباط ...

بهت گفتم که نیس تو اینترنت سرچ نکن شما هر چی سرچ کنی از زندگی سیر میشی علائم اوتیسم علائم رشده مغزیه همه بچه ها دارن تو بچه های اوتیسم خیلی کنده رشده مغز مثلا تو یه بچه عادی علائم بعد از دوهفته میره تو بچه اوتیسم بعد از شیش ماه تا یک سال زیر سه سال همه بچه ها گاهی این علائم رو بروز میدن یه مامانی میبینه یه مامانی نمیبینه مامانی که استرس داره هم بیشتر میبینه هم باعث میشه بل ترسش اون علامت رو بچه بیشتر بمونه

میتونی کاری بکنی که رشد مغزش سرعتش بیشتر بشه مثلا تی وی اصلا نبینه باهاش زیاد حرف بزنی جاهای شلوغ بب ...

البته اینم بگم همش تو خونه تنهاییم دوتاییمون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792