2777
2789
عنوان

داداشم و زنش قهرن یلحظه بیاید

179 بازدید | 8 پست

یه مسافرت یکروزه منو مامانم و زنداداشم و مامانش رفتیم 

اونجا که بودیم داداشم بهم زنگ زد و پرسید رسیدین اینا بعد گف بزنم آیفون باهمه ح بزنه 

از همون لحظه زنداداشم رف تو قیافه باهام بعد که برگشتیم تو آشپزخونه بودن داشتم میرفتم قند و بیارم دیدم  داداشم داره بهش میگه  باور کن گوشی تو خط نداد بعد منو دیدن قطع کردن حرفشونو 

بعدشم همش باهام اخم می‌کرد بعدشم که موقع خدافظی جوابمو نداد و رفتن خونشون 

حالا کاری به کار داداشم ندارم چون من خودم حساسم و اگه جای زنداداشم بودم ناراحت میشدم ولی خب به من چه ربطی داشت!!!!؟ 

حق دارم بعد این براش قیافه بگیرم دیگه نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی تقصیر داداشت هم نبوده 

زن داداشت بیخودی حساسه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

من جای داداشت بودم دهنشو سرویس میکردم

خدایی بغضی از زنا چقدر لوسن واقعا

خب ی زنگ زده ب خواهرش این عقده ای بازیا چیه واقعا

ولش کن تو هم کاری ب کارش نداشته باش خودش درست میشه مثلا داره ناز میکنه

اووو چه بچه ست

این لوس بازیا چیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

والا من تعجب میکنم اینا که برای همچین چیزی دلخور میشن چطوری توی این دنیا زندگی میکنن ؟😐😐😐

منظورم اینه که زندگی خودش به اندازه کافی سخت شده تو این روزگار ، دیگه آدم بخواد برای همچین چیزایی هم حرص بخوره که واویلا میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم