2777
2789
عنوان

معذرت

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست
من تا صب نخوابیدم دست چپ و قلبمم بشدت درد گرفت بدنمم میلرزید فدای سرت😀 فهمیدم چقدررررر ترسو ام😃 ...

😄😉💕

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم هرچي بخواد بشه ميشه  بالاتر از سياهي كه رنگي نيست ان شااله كه چيزي نميشه

ان شا الله

ولی واقعا خدا کنه هیچ جای دنیا همچین اتفاقی نیفته😔

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
نه آخه زلزله تهران واقعا خیلی وقته پیش بینی شده اصلا ویکی پدیا هم سرچ کنی با دلیل راجع بش نوشته  ...

نه عزیزم به دلت بد راه نده

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
ان شا الله ولی واقعا خدا کنه هیچ جای دنیا همچین اتفاقی نیفته😔

آمین🙏

نه عزیزم به دلت بد راه نده

توکل بخدا ولی ژاپن خیلی وقته هشدار میده چون هم رو گسله هم زیرش فاضلابه هم دماوند ممکنه فعال شه خدا اون روزو نیاره قیامت میشه😱

برای همین تصمیم میگیرن پایتخت ببرن جای دیگ ولی دلشون نمیاد بودجه خرج کنن میترسن شهرای دیگ هم اعتراض کنن

توکل بخدا ولی ژاپن خیلی وقته هشدار میده چون هم رو گسله هم زیرش فاضلابه هم دماوند ممکنه فعال شه خدا ا ...

اره بخدا به فکر نیستن که بعد که خدا نکرده یه اتفاقی میافته تازه یادشون میاد چکار کنن😔

نه آخه زلزله تهران واقعا خیلی وقته پیش بینی شده اصلا ویکی پدیا هم سرچ کنی با دلیل راجع بش نوشته  ...

عزیزم کشور زلزله خیز هستیم همیشه امکان زلزله هست ولی ممکنه الان باشه ممکنه 100 سال دیگه!هیچ دلیل علمی وجود نداره که اگه غرب و شرق بیاد حتما مرکز هم میاد!اصلا گسل ها به هم ربط ندارن

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عزیزم کشور زلزله خیز هستیم همیشه امکان زلزله هست ولی ممکنه الان باشه ممکنه 100 سال دیگه!هیچ دلیل علم ...

آره گلم

گفتم این فکر شیطانی نصفه شب افتاد تو سرم بیخود ترسیدم