donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 عنوان معذرت 341 بازدید | 42 پست بچه ها شرمنده ترسیدینا اصن هر دق و دلی دارین سر من خالی کنید 😂😭🙏 هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه... 1396/08/24 | 20:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4791 شیشده؟؟ فكر كنم در راستاي اون تاپيكس كه ميگفت تهران ميخواد زلزله بياد امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
donebarf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 678 يكي ترسيده گفته بزار بقيه هم بترسونم(در بهترين حالت) شايد هم كرم مردم ازاري بوده عزیزم اون مطلب تو کانال گیزمیز بود که خودش پربازدیده من از خودم نگفتم که هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
Sepina عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 2153 سرکاریه نه نوشتهچ بود تهران زلزله میاد 💕خدایا برای همه چی شکرت💕
اركيده٩٠ عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 4791 عزیزم اون مطلب تو کانال گیزمیز بود که خودش پربازدیده من از خودم نگفتم که خوب درسته شير كني عزيزم؟من خودم برام مهم نيست ولي خانوماي باردار هستن كه ممكنه واقعا بترسنگيزميز حالا شده سازمان زلزله شناسي؟من خودم چيزيو كه تو اين كانال مانالا بخونم اصلا جدي نميگيرم امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
Sepina عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 2153 عزیزم اون مطلب تو کانال گیزمیز بود که خودش پربازدیده من از خودم نگفتم که اینجا چون باردار اینا هست میگیم نگو گلم وگرنه مرسی ک به فکر همه ای 💕خدایا برای همه چی شکرت💕
fatemeh7768 عضویت: 1392/01/08 تعداد پست: 20310 واسه من جالبه بدونم در بقیه مسائل زندگی هم انقدر راحت همه چیو باور میکنید؟؟؟من اب میخورم بعدش میرم سرچ میکنم خواص اب یه پیش بینی زلزله و زلزله چیست و گسل چیست چقدر وقت میگیره که حاضرین استرس بکشین ولی تحقیق نکنین. کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید