2777
2789
عنوان

بعد سه روز اورژانسی مصرف کنم یا نه

239 بازدید | 22 پست

سلام خانما من سه روز پیش رابطه داشتم و ۱۸ام باید پریود شم،روز رابطه علائم دل درد کمردرد داشتم اما بعدش دیگه علائمم کلا رفت،پریودیمم معمولا دو سه روز میوفته عقب اما هنوز پریود نشدم،میخوام امروز اورژانسی استفاده کنم،بنظرتون بعد چندروز پریود میشم؟تاهمون۱۸ام میشم یا میره واسه هفته ی بعد

علائمم از اونروز کلا رفت خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخور باردار نمیشی الکی نخور

عشقم خیلیا میگن نمیشی اما از طرفی توهمین نینی سایت خوندم باردارشده بودن،از طرفی میگم یکشنبه شاید تخمک گراری بوده که اونقدر درد داشتم،جوری که هرلحظه میگفتم شاید پریود شم اما بعد رابطه کلا بدن دردم رفت سراین ترسیدم

بعد 72 سات قرص اثر ندارهامکانش کمه باردار شده باشی

۷۲ساعت نشده اما یجام خوندم میگفت تا یه هفته میشه خورد

دقیقا همه میگن امکانش کمه اما اینکه علائمم رفته طبیعیه؟تا دوروز دیگه نشم که دیگه بیچارم🤦🏻‍♀️

دیگه الان قرص خوردن فایده ای نداره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چه علایمی قرار بود داشته باشی تو سه روز؟

چندوقتیه نزدیک‌پریودام تو همون دوره پی ام اس دل درد کمردرد میگیرم،روز رابطه ام علائمم زیاد بود خیلی جوری که فکرمیکردم همون روز میشم ولی کلا عللئمم رفت

هنوز 18 ام نرسیده نگذشته نشستی عزا گرفتی؟

خب بگذره باید عزا بگیرم🥲خیلی بدتره حداقل میگم هرکار میتونم تا قبلش بکنم😂 الان قرص بخورم تا۱۸ام میشم بنظرت؟یامیوفته هفته بعد

خب بگذره باید عزا بگیرم🥲خیلی بدتره حداقل میگم هرکار میتونم تا قبلش بکنم😂 الان قرص بخورم تا۱۸ام میش ...

اصلا احساس کردی چیزی وارد بدنت شد؟از شوهرت پرسیدی؟نه اگر بخوری خیلی عقب میفته میای اینجا گریه میکنی