2777
2789

آرامش روح و روان. این دنیا به نظرم خیلی بی ارزش شده و سختی های زندگی نمی تونه حالم و بد کنه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

من قبلا آنقدر زندگیم ناآرام نبود میخوندم و واقعا آرامش گرفتم 

جوری ک دیگ حرفا و سختی ها برام مهم نبود 

ولی الان آنقدر مشوش هستم ک با یکی دوبار چیزی نمیشه قصد دارم چله بردارم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چلش ک میگن معجزه میکنه

منم اگ بتونم اراده کنم شروع کنم 

میگن از فردا ینی امشب هم میشه ک ولادت حضرت زینب هست تا وفات ام البنین چهل روز میشه 

اگ میخواهید چله بردارید

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

واس حاجت میخوندی؟

نه نیتم حاجت نیست ولی خوب فرصت خوبیه برای دعا کردن و حاجت خواستن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)