2777
2789
عنوان

بعد جداییم چیکار کنم

455 بازدید | 19 پست

سلام من ۴هفتس جدا شدم ۲۴سالمه و معلمم بعضی ها که خبر جداییمو شنیدن خیلی خوشحال شدن خبرش بهم رسید که دشمن شاد شدم حالا چیکار کنم بدونن من با جدایی کنار اومدم و زیادم ناراحت نیستم؟؟؟

قشنگ زندگی کن. مگه تو برا مردم طلاق گرفتی ک الان نگران حرف اونایی تا دم مرگ هم حرف زدنشون ادامه داره. خودتو بکش بالا رشد کن تا هم حس خوبی داشته باشی هم کسی نتونه حرف کم‌و زیادی بزنه بهت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف بقیه برات مهم نباشه

بگیر به کتفت

خداروشکر ک حالت خوبه

خودش بزرگترین نعمته ک تونستی زود کنار بیای

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

هیچ کار 

بیخیال رها باش درگیر واکنش مردم نشو 

وقتی ببینن توزندگیتو میکنی میفهمن خودشون نیاز به کارخاصی نیس

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

به خودت افتخار کن که معلمی و دستت تو جیب خودته انشالله بهترین بخت و اقبال در انتظارته.

و اینو بدون بهترین انتقام بی محلی کردنه ..

چون تو هیچوقت از پس یه ادمی که با شکست بقیه تو زندگی مشترک خوشحال میشه بر نمیایی مگه اینکه در حد خودش شخصیتتو بیاری پایین که اونم از یه خانم معلم بعیده😉😉😉 

دوست گلم  حتی اگه شوهرت و دوست نداشتی هم بخاطر طللاق ممکنه روحیات کمی ضعیف شده ب خودت فرصت بده شکر خدا سرکار هستی و دغدغه تامین معاش نداری وراحت میتونی مستقل شی و اینکه از شغلت کمک بگیر وخودت سرگرم کن فوقش این حرفا سه چهار ماه باشن خودت قوی نشون بده ولی برای خودت تو تنهایی هم گریه کن ک سبک شب رابطه تو با خدا قوی تر کن واز خودش کمک بخواه

بخودت برس از لحاظ روحی 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍