2777
2789
عنوان

بچه 3 ساله

414 بازدید | 32 پست

جایی میریم نمیتوانم کنترل کنم مثلا شیرینی میران هعییی میره دوباره برمیدارد هی میگم به زور پیش خودم بشین راه نرو نریزهِِِ زمین لج میکنه ...هر چی هم تو قالب قصه و ..قبل مهمونی رفتن میگم گوش. نمیده بعد انقدر بهش تذکر دادم خواهرم هعییی دعواش میکنه و نکن دست نزن

طبیعیه بچه سه ساله رو نمیتونی ور دل خودت بشونی

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور کن اینا خیلی عادیه.

همه بچه‌ها حرف گوش کن و توسری خور نیستن.

لجبازی فقط با مهربونی درمان میشه. هرچی تذکر بدی بدتره.

خودتو به ناراحتی بزن که دلش بسوزه. اما تشر نزن.

بخدا که اکثر بچه‌ها همینن. حتی خودتم ممکنه همینجوری بوده باشی.

پس آرامش داشته باش. یه کمی بیخیال باش.

خواهرتم چیزی گفت مهم نباشه. بخدا عادیه اینا.

بچه‌داری یه بخشی‌ش همینه

ببین یا ی مدت کمتر خونه کسی برو پارک برو بیرون ولی خونه نه

یا تا فهمیده نشده همینه

ی راهش هم اینه قبل رفتن خونه بقیه تو راه براش خوراکی بخری که اونجا سیر باشه یا تو کیفت باشه همونجا سریع بدی که بیخیال خوراکی اونا بشه

بعد دیروز جایی بودیم این و کیک یزدی برداشت مامانم و ابجیم چنان نچ نچ کردن وای الان نیریزه خونه مردم ...

بریزه به درک.

بعد که شیرینی‌و خورد برو از میزبان جارو.دستی بگیر جارو کن.

بهتر از حرص خوردنه. ۴۰ سالش نیست که بشینه باشما بحث اجتماعی کنه. پامیشه بازیگوشی کنه الحمدلله که گوشه‌گیر و پخمه نیست.

به خواهر مادرتم چیزی نگو. فقطططط آرامشتو حفظ کن.

تو ۲۰ سال و ۳۰ سال دیگه هم مادری. باید برای اون موقع هم اعصاب و آرامش ذخیره کنی

قبل اینکه می‌رید خونه مادرتون ببرش دستشویی ،دیگه تو مهمونی هر لحظه نگو دستشویی داری یا نه هر دوساعت ...

ههمهمین کار رو میکنم همیشه اما تا میرسیم ده دقیقه یکبار دستشویی هست بعد اصلا تذکر نمودم برای دستشویی

ممنمن ناراحت میشم همه بهش تذکر میدن

بمیرم الهی. بخدا درکت میکنم. اما تحمل کن.

مامان من وقتی من‌و خواهر برادرمو داشته (همه‌مون با فاصله یک‌سالونیم) هیچ جا مهمونی نمیرفته.

اما نمیشه که. مادرم هم یه حقوقی داره. بیخیال باش.

هی بگی حرص خوردم از خودت کم میشه.