قبلا هم تاپيك زده مامان بابام مردن بعدش نصفه ول كرد رفت.... كلا عشق ترحمه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
تو كه گفتي از همه كوچيكترم.... سه تا داداشام از همه بزرگترن... من اخري ام..... متنفرررررررم از ادمايي ك مچ ميگيرم چون خودم به شدت اولش ناراحت شدم بعد يادم اومد نخاستم بقيه ناراحت شن....
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.