یک سال پیش. خودوشو کشت 😔😔 از ذهنم بیرون نمیره خیلی سخته
خدا رحمتش کنه 🌹
هر موقع دلت تنگش شد بدون که دل ایشون هم پیش شماست 💕 برای شادی و آرامش دلش یس و صلوات و نماز بخون ، خصوصا که شب پنجشنبه هست و فردا هم برید سر مزارش..
من یک آریایی مسلمان هستم به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ، برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...، نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم. خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره ) اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
اره بعد گفته تو سن كم شوهرم دادن.... بعد ميپرسه بيست ودوسالمه داداشم كتكم ميزنه اووووه.... حداقل رفاتون يكي من بيا همه بهت ترحم كنن.... قشنگ معلومه عزيزم از ازار وسركاري بودن تاپيك نزدي از تنهايي وكمبود محبته ولي خب وقتي واقعيتو بگي بازم دوستان كنارتن نياز نيس اپلو هوا كني... هر چه از دل برايد بر دل نشيند حتي اگه دلت گرفته هم ميتونه بدون حرفي بگي دلت گرغته نيازي به اين جلب توجه ها نيس
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.