2777
2789

گفتم آره ولی خیلی ناراحت شدم ....درسته فعلا خانه دارم و بیکار به اصطلاح 

ولی گفتن بیکار به یه آدم خانه دار خیلی بی شرمانه و بیرحمه ..آدم تو خونه هر روز زحمت خونه رو میکشه ...همبن توی مسئول بی‌شعور احتمالا از دامان مادری بزرگ شدی که خانه دار بوده و برات پرستاری کرده مادری کزده آشپزی کرده  تا تو رو به جایی برسونه .....

من تاامروز فکر میکردم خانه داری شغله

امروز فهمیدم اشتباه میکردم

خانه داری واقعا بیکاریه

خودمم خانه دارم البته

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من تاامروز فکر میکردم خانه داری شغلهامروز فهمیدم اشتباه میکردمخانه داری واقعا بیکاریهخودمم خانه دارم ...

بیکاری نیس ولی خب آخر عاقبت نداره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم 

من ی دفعه ی فرمی میخاستم پر کنم

اطلاعات خانواده بود

مامانم خانه دار هس، گفتم شغل مامانو بزنم بیکار

بابام ی جوری گف ن چرا بیکار، بزن خانه دار

خودم حس بد گرفتم ازین ک گفتم بیکار و همیشه تو ذهنم موند هیچ جا نگم بیکار

بیکاری نیس ولی خب آخر عاقبت نداره

دقیقا

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ما خانومای خانه دار زود ناراحت میشیم در حالی ک نا احتی ندا ه واقعا خانه داری هرچقدم با ارزش باشع ولی چیزی جز فرسودگی نداره 

ن درامدی ن چیزی  

حداقل شاغلا دستشون تو جیب خودشونه و راخت میزنن تو دهن مردا

درکت میکنم من ی دفعه ی فرمی میخاستم پر کنماطلاعات خانواده بودمامانم خانه دار هس، گفتم شغل مامانو بزن ...

آدم قلب ش میشکنه  مادرا هر روز  زحمت میکشن  رنج و زحمت هاشون رو کسی نمیبینه اما دست هاشون میشه فهمید از موهای سفید سرشون  جامعه باید حمایت بیشتری کنه و این دید از بین بره

ما خانومای خانه دار زود ناراحت میشیم در حالی ک نا احتی ندا ه واقعا خانه داری هرچقدم با ارزش باشع ولی ...

با حمایت و خون دل خوردن مادرا بچه ها قد میکشن بزرگ میشن یه جایی میرسن ....وقتی هم جنس های خودت به جایی میرسن و اینطوری تحقیر میکنن خانه دار ها رو آدم چی بگه ...