2777
2789
عنوان

بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 39 پست
سعی کن خونه ساکت و تاریک باشه شاید خولبید هنوزم اذیتت میکنه؟ بهونه گیری اینا منظورمه منکه اون بیداره ...

برق که اصلا دعوا میگیره بابد روشن باشه نکه بترسه ولی میدونع تاریکی یعنی خواب بدش میاد تاریک کنم

خودمم کیرنم بخواب که بخوابه انقد گریه یا منو میزنهکه پاشو مامانی نخواب

منم  جونی ندارم دگ

دوسداره همش من باهاش بازی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطور اطزافیان من میخوابن لعدقطع شیر هم دختر من بعدقطع شیر نمبخوابه عصر میدونم خسته چون غر میزنه

رو‌پا تکونش بدی هم نمی خوابه با خودتو بزنی به خواب؟

پسر من غروب دیگه جن میره زیر جلدش از بیخوابی

تو این ساعت جایی ظاهر نمیشیم وگرنه صدتا انگ میزنن بهمون🥴

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خدا حفطش کنه پسرتونو

ممنون عزیزم

خدا نگهداره همه بچه ها و جوونا باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دخترم ۱۶ماهشه صبح ساعت ۷برپاست

ساعت۱۰صبح بازمیخوابه یکی دوساعتی بعضی وقتافقط نیم ساعت بعدضهرم هم ساعت ۳میخوابه شبم ساعت ۱۰میخابه همه ی اینابازورمنه وگرنه علاقه ای نه به خوردن نه خوابیدن نداره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دخترم ۱۶ماهشه صبح ساعت ۷برپاستساعت۱۰صبح بازمیخوابه یکی دوساعتی بعضی وقتافقط نیم ساعت بعدضهرم هم ساعت ...

دهتر منم فقط باشیرخودم منطم بود الان یکماه دوزاده سیزده ساعت بیداری اخرش بزور خوابهدعواش میکنم

صندلی خب بزار در از دسترس دختر من با صندلی به همه چی کار داشت گذاشتم جایی که دستش نرسه هرموقع کار دا ...

صندلیش بابد جلو خانم باشه ‌صبح تاشب روش شیرمیراره میوه خوراکی رومیز میشینه میخوره وگرنه دعوا داره صندلیم کو