2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای از دست تو؟؟؟؟

عزيزم من خونه خودمونم الان ولي ازش ميپرسمو ميگم بعدا حتما يه تاپيك ميزنم در موردش الان ممكنه خواب باشن ولي حتما ميپرسم 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
نمیدونم برا کدوم شهره این غذا

اخه من تو لرستان ديدم جوجشون تو زعفرون نيست تو ماسته خيلي هم ترد و خوب ميشه

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم
عزيزم من خونه خودمونم الان ولي ازش ميپرسمو ميگم بعدا حتما يه تاپيك ميزنم در موردش الان ممكنه خواب با ...

با خودم گفتم لابد دختر تو خونه ای ک از مامانت یاد نگرفتی. هممون وقتی دختریم خیلی راحتیم کاری ب چیزی نداریم

عزیزم ما مرغ ماستی رو اینجوری درست میکنیم اول مرغها رو با پیاز ودو حبه سیر سرخ میکنیم بهد سیب زمینی نگینی و جعفری و گشنیز رو بهش اضافه میکنیم وزردجوبه ونمک میزنیم و یه تفت میدیم بعد اب میریزم تا مرغها بپزه وقتی پخت برنج نیم دانه کمی اضافه میکنیم و وقتی برنجها پخت ماست هم بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا ماست نبره وبه جوش بیاد دراخر هم مینونی بهش رشته سوپ بزنی تا لعابدارتر بشه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
با خودم گفتم لابد دختر تو خونه ای ک از مامانت یاد نگرفتی. هممون وقتی دختریم خیلی راحتیم کاری ب چیزی ...

نه ولي خب سخته ديگه حال نداشتم ياد بگيرم 😂😂

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه