فردا امتحان دارم خانوما و عادت ماهانه اومده سراغم هیچیم یادم نمیاد باید حتما مرور کنم تروخدا برام صلوات بفرستید خیلی استرس دارم دلم دردمیکنه دعا کنید خوب شم درسمو ب جایی برسونم ۳ واحده امروز اصلا خیلی اتفاقای بدی برام افتاد از صبح خیلی اذیت شدم این یکی دیگه تیر خلاص بود برام دعا بخونید نمیدونم چ بلایی سرم اومده
لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)
ایشالله که میرسی مرور میکنی امتحاناتو عالییی میدی🥺تو هیچ شرایطی تسلیم نشو بشین بخونا
😔بخدا دارم داغون میشم انگار خدا با من قهره
لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....