2777
2789

و کاربردیه

البته هر چیزی نگین😅

کلک و دروغ نباشه 😁

بگین استفاده کنیم

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!

کشفیاتی ندارم 🤕

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچی بگم ترفند روحیه و روانی و باعث میشه تو زندگیت خیلی پیشرفت کنی

البته ک شعرو از دوسم اسکی میرم 

با درج منبع

@ریحون_هسدم_ریکوک  

@rrrpngdlxdc  

خواهی ک جهان در کف اقبال تو باشد؟

باید ب چپت باشد و کاریت نباشد

⤵️

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)

جوتر خودکار آبی رو با المل از رو جیب لباس سفید شوهرم پاک کردم

البته بعدها دیدم گوکل هم زده با الکل پاک میشه

دستم روغن داغ پاشید کنار دستم رب گوجه بود گذاشتم خنک شد در کمال ناباوری نا تاول زد نه قرمز شد یکم میسوخت که باز همون رب گذاشتم حتی وقتی خشک شده بود از سوختنش جلوگیری میکرد 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

موهای رو موکت و با چسب نواری جمع میکنم

با جارو جمع نمیشن

خودم کشفش کردم

شایدم بقیه کشفش کرده باشن😅😅😅😅

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

موهای رو موکت و با چسب نواری جمع میکنمبا جارو جمع نمیشنخودم کشفش کردمشایدم بقیه کشفش کرده باشن😅😅😅 ...

دقیقااااا منم همین کارو میکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...